18 karat forgyldt kreol med multifarvet cz stav
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg udvider min bizz

18 karat forgyldt kreol med multifarvet cz stav

I internetland, hvor der hele tiden kommer flere til, og hvor alt er usikkert, er det klogt at forny sig engang i mellem. At tage chancer, og tænke lidt ud af boxen. Det er ikke lutter lagkage, selvom det måske ofte ser sådan ud fra den anden side af skærmen, at leve af at blogge. Jeg klager ikke, og jeg har haft og får stadig mange dejlige muligheder for at opleve særlige ting, og lave spændende samarbejder med brands jeg er vild med. Når det er sagt er lønnen meget usikker; nogle måneder tjener jeg få penge, andre går det bedre. Men at læne sig tilbage og tro det hele kommer af sig selv er i hvert fald ikke muligt. Jeg har nu udgivet en fysisk, og tre e-bøger, som alle ligger i min shop. Jeg synes det har været sjovt (og hårdt ;)), at lave dem, men jeg fik pludselig også lyst til mere – derfor har jeg nu udvidet min bizz, som man siger, med en udvidet webshop, hvor jeg sælger smykker, accessories og ting jeg synes er fede, og som lige er mig <3

Jeg har været edderspændt på hvordan I tager imod det, og jeg har udelukkende valgt at fokusere på få – men særligt fine – produkter, til en start. Og så kan jeg afsløre at der er nogle VILDE ting undervejs, jeg glæder mig monster meget til at fortælle mere om – for det er altså helt vildt, synes jeg! 🙂

Min egen webshop

Så nu har jeg altså min helt egen webshop, MayMay. Produkterne er af høj kvalitet, og smykkerne er sterling sølv og forgyldt sterling sølv eller messing – ingen nikkel eller allergier til os <3

Jeg håber meget I vil tage godt i mod den – I kan se den her <3 Jeg forsøgt at sætte priserne efter en Sydhavnspengepung, så alle kan være med, og når jeg sender ud, får I selvfølgelig en lille personlig hilsen med fra mig, der selv pakker og sender ud <3

Ha’ en dejlig dag <3 – Ps. I aften kan I deltage i konkurrencen om et gavekort til shoppen på min IG og FB.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top