May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vil du gå 10 km sammen med mig?

For 9 uger siden gik jeg 52 km fra Sydhavnen til Helsingør. Mange skrev de gerne ville med, hvis jeg arrangerede en fælles gåtur. Så det har jeg nu gjort – sammen med Mathilde & PlanBørnefonden, som vi er ambassadører for. Vil du gå 10 km sammen med mig og Mathilde Norholt, og en masse andre?

Det sker d. 6. september!

Datoen og ruten, som starter ved Islands Brygge Metro Station, er fastlagt. Vi har valgt at kalde gåturen “Support Walk for Kwekwe-distriktet i Zimbabwe” fordi vi går for en god sag! Landet er hårdt ramt af Covid-19, og mange har mistet deres levebrød som følge af lockdown. Zimbabwe er i forvejen ramt af ekstrem høj arbejdsløshed, inflation og mangel på mad. Hvis Covid-19 kommer ud af kontrol, kan det have katastrofale konsekvenser. Det foregår søndag d. 6. september kl. 10.00.

Det koster et symbolsk beløb på 75 kr at gå med, og har man lyst til at donere ekstra (det er valgfrit, bare min. 75 kr.), er det bare virkelig skønt, da eventet er en kombi af at få lov til at gå sammen med JER, møde jer, og samtidigt støtte en hamrende vigtig sag, hvor vi rent faktisk kan gøre en forskel! <3

I kan tilmelde jer her.

Mathilde og jeg møder jer ved Islands Brygge Metro Station, og så går vi 10 km sammen – vi skal nok guide jer, når vi ses 😉 Letz Sushi og Zenz Organic har være skide søde og sagt ja til at sponsorere nogle lækre goodiebags, som står klar når vi rammer målet, ca. tre timer senere, samme sted som vi mødes.

Indsamlingen, du kan være med til at støtte, går til:

  • Økonomisk hjælp til særligt udsatte.
  • Sanitetspakker uddeles til husstande i fem landsbyområder i Zimbabwe.
  • Disse husstande instrueres desuden i, hvordan man undgår spredning af COVID-19.
  • Håndvaskstationer opstilles ved hyppigt besøgte steder.

Og samtidigt får du gang i bentøjet og får en dejlig frisk tur ud af det sammen med bl.a. Mathilde og jeg – og vi GLÆDER OS SOM TOSSER! 🙂

Jeg håber mange af jer vil med – det kunne være hamrende hyggeligt at mødes og sludre imens vi går for en god sag. Tilmeld jer her, og så glæder jeg mig meget til at møde jer i virkeligheden <3

Ps. Hvis I ikke har mulighed for at gå med på dagen, er man selvfølgelig også meget velkommen til at støtte sagen ved at sende et valgfrit beløb afsted til PlanBørnefonden på mobilepay 402991 – 1000 mange tak <3

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top