sommerglød selvbruner
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Få en naturlig, sund sommerglød

Indeholder reklamelinks

Få en naturlig, sund sommerglød med den virkelig gode selvbruner…

Hold kæft hvor har jeg grillet i mine unge dage – det har jeg af gode årsager, ikke haft tid til siden 2012. Jeg er blevet mor. Gange to. Et par gange har jeg forbandet dem der havde tid til at ligge på en liggestol og fede den med drinks og UV hele dagen, mens jeg piskede som et svedigt svin, rundt på stranden efter mit avl. Alligevel har jeg været lykkelig for ikke at stikke min krop mere sol end nødvendigt, og det er ikke det samme som at sige at jeg ikke synes en fin lille tan er pænt. For det sys’ jeg.

A hint of summer har jeg udelukkende god erfaring med, og den bliver altid nævnt, når der tales om selvbruner, der hverken laver kanter, skjolder, bliver orange eller for voldsom. Man bruger blot et par dråber (så den er også meget drøj i brug) i sin ansigtscreme og 4-5 dråber i bodycreme. Så bygger man langsomt en flot, sund, naturlig glød op. Vil man gerne have en god gang farve, skal man blot gøre det hver dag i nogle dage, og ønsker man en mindre tan kan man gøre det et par gange om ugen.

Den er Svanemærket og Cosmoscertifikeret, og har vundet flere priser.

Læs også… sådan får du krøller på 5 minutter

Selvom man ikke dyrker solen er det en god idé at have solcreme på hver dag – hele året. Faktor 15 er som udgangspunkt nok, hvilket man kan få mange gode ansigtscremer med. Rudolph Care har også lavet en body lotion – shimmer udgave, med SPF 15. Så man altså får en guldglitrende, flot hud, og samtidigt beskytter sig mod solens stråler. Det er vigtigt at huske at solen har to forskellige stråler – dem der kan give hudkræft og dem der ælder huden & giver rynker. Så husk at beskyt dig, selvom du synes det er så skide flot at være godt gennemstegt fra solens stråler, og du føler det gør noget godt for din hud, for det er måske ikke lige i dag du får mén – men om nogle år. Og så er det sgu for sent, venner! Den bedste, mest naturligt selvbruner er altså denne.

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg er én af dem der virkelig har givet den gas under solens stråler. I Australien, hvor deres ozonlag ikke eksisterer, var jeg kul sort i 2003. Jeg kunne ikke blive brun nok. I dag synes jeg ikke det er pænt at være for brun, og nu jeg ved (og tænker mig om!) at det ikke er sundt at solbade, så er jeg sgu gla’ ve’ alle de gode alternativer til en god sommerglød – for nej, jeg synes ikke det er pænt at være ligbleg heller.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gina Tricot
Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Shop Insta-looks på budget

Indeholder reklamelinks (affiliatelinks) Jeg følger 800 mennesker på Instagram. Både venner, bekendte, ukendte og kendte. Jeg følger folk jeg synes er spændende og sjove at

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top