blærebetændelse
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Blærebetændelse? Det her hjælper på de akutte smerter!

Blærebetændelse? Det her hjælper på de akutte smerter! Jeg har, som jeg har skrevet et hav af gange før, haft blærebetændelse MANGE gange i mit liv. Og jeg kan ingenting, når jeg får det. Jeg får lyst til at hoppe ud af min krop af ubehag. Det føles som underlivet er ved at falde ud, og at pisse glasskår er heller ikke fantastisk en følelse igen 😉 Lægen vil have at man laver en urinprøve inden de udskriver penicillin, og det er jo som udgangspunkt rigtig godt, så vi ikke propper os med unødig eller forkert medicin. Der findes nemlig forskellige præparater, afhængigt af hvilken bakterie man har fået i blæren.

Blærebetændelse? Det her hjælper på de akutte smerter! Ofte er det Selexid, men sidst jeg havde blærebetændelse hjalp selexiden ikke og jeg havde efter kuren stadig symptomer, som kan være at man skal tisse (eller føler det) hele tiden, små blod-tråde i urinen mm. Men så fik jeg at vide af lægesekretæren hos min læge at “hvis du har fået blærebetændelse, hjælper det her på smerterne” – og det var sørme bare Ipren (Ibuprofen). Og det hjalp på mig efter en halv time!

Jeg er IKKE fortaler for at man skal dope sig med unødige piller. Slet, slet ikke. De eneste piller jeg vil anbefale, er en multivitaminpille, som jeg selv tager. Så man sikrer sig at få alt indenbords. MEN lige i denne forbindelse vil jeg anbefaler jer, HVIS I kan tåle Ibuprofen (ikke alle kan!) at give det et skud, HVIS I har smerter ved blærebetændelsen. Det hjalp mig meget!

Det er vigtigt at du ved at de ikke hjælper mod symptomerne – at man altså ikke bliver kureret ved Ibuprofenen, og man derfor ALTID skal søge læge. Hvis blærebetændelsen ikke bliver behandlet Så anbefalingen er blot hvis du sidder hjemme og ikke kan komme ud af døren, for bare smerter, så prøv med en Ipren (hvis du kan tåle det!), – og så op til lægen og lav en urinprøve. MASSER af væske (gerne med koncentrat af trænebærpiller) er en god idé, og kamillete.

Ligeledes har det virkelig været en succes for mig, at tage disse tranebærkapsler + mælkesyrebakterier dagligt. Det har forebygget blærebetændelsen, og holdt den væk i evigheder, for mig. Husk at tage dem dagligt!

Jeg har haft blærebetændelse siden jeg var barn, og det er noget af det mest ubehagelige jeg kan tænke mig til. Det gør så ondt og føles sp ubehageligt. Og det skal behandles, så bakterierne ikke bevæger sig op til nyrerne – så søg altid læge hvis du har symptomer.

Det var bare det <3

Del på Facebook

4 kommentarer til “Blærebetændelse? Det her hjælper på de akutte smerter!”

  1. Hej, jeg læser med da jeg også har tendens til blærebetændelse.

    Er det kun ibuprofen eller Panodil ned ibuprofen ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top