en malet dør
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

En malet dør, gør en stor forskel

Døren til Umas værelse efter den er blevet malet

Hej venner! I forrige uge spurgte jeg jer der følger mig på @sydhavnsmor.dk om jeg skulle male hele stuen eller blot en dør? For jeg var sådan i tvivl. Jeg elsker både hvide, lyse hjem og hjem med knald på farverne over det hele. Sydhavnshytten er som udgangspunkt et lyst hjem, med farver men de fleste vægge er hvide. Og det er de stadig 😉 – Det blev nemlig blot til en malet dør, som alligevel gør en stor forskel for helhedsindtrykket.

Og fordi jeg jo tog så mange med i processen op til, så synes jeg også lige I skal se resultatet her 🙂

Uma drømte om en orange dør, og egentlig var jeg game på idéen men da jeg stod i Silvan for at købe maling, endte jeg med at købe en rosa. Egentlig en farve hun havde sagt det ikke skulle være, men da hun kom hjem fra skole og døren var malet, synes hun det var blevet vildt flot!

FØR- OG EFTERBILLEDER AF DEN MALEDE DØR

FØR
Malingen er fra Dyrup og hedder Rose Heart

Før malingen tørrede var jeg bange for at den ville blive for babylyserød, men da den tørrede op blev den næsten lyserød-lilla

Se flere billeder af vores hjem her og her.

Del på Facebook

1 kommentar til “En malet dør, gør en stor forskel”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top