karnap
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Indretning af vores karnap

Noget af det jeg faldt for, ved første øjekast i Sydhavnshytten var karnapperne og alle de små skæve indhak vi har i lejligheden her i Sydhavnen. Indtil for nylig har karnappen været brugt til en slags kontor med skrivebord. I kan se mere fra reportagen der blev lavet fra vores hjem i Femina. SÅ ryddeligt og pænt ser der IKKE ud til hverdag herhjemme 😉 Men efter at have ryddet ud, rykket rundt og lavet om, vil jeg vise jer vores nye indretning af vores karnap. Jeg synes selv det er blevet hammer godt, og et rigtigt hygge-hjørne, hvor børnene også elsker at slænge sig.

Vores lejlighed er to lejligheder der er lagt sammen. Sådan købte vi den i efteråret, 2013. Med tiden har vi udnyttet pladsen bedre og bedre, rykket om og rundt op til flere gange, og i dag er der faktisk seks værelser i lejligheden. Det ene gamle køkken er i dag en slags walk-in closet, og vi har (Martin med hjælp) bygget et nyt soveværelse i vores anden karnap, ud mod gaden. Jeg elsker at ligge i sengen og kigge op på himlen. Om morgenen drøner solen ind af vores, som oftest, upudsede, ruder. Og om eftermiddagen og aftenen vælter solen ind i vores spisekøkken – som nu også har fået et hygge-hjørne med vores nye senge-sofa.

Soveværelses indretning af karnap
Vores soveværelse i stue-karnappen mod gaden (lejlighedens nyeste, 6., lille værelse)

Indeholder reklamelinks: Jeg forelskede mig straks i sengen der er lavet af bambus (der lige nu er på 25 % rabat) da jeg så den. Og på Instagram, hvor jeg oftest inspireres, så jeg en kvinde, der havde tryllet sengen om til en sofa. Og det så bare så skide godt ud, at jeg tænkte jeg måtte gøre hende kunsten efter, bare med mit eget udtryk, stil og farver. Sengen købes med betrukket madras, og jeg selv har tilføjet de flotte farverige puder, som jeg simpelthen bare elsker.

Det er ikke længe siden jeg købte mig fattig i Jotun-maling til gangen – som stadig mangler at knaldes på væggene, fordi loftet først skal ordnes, og den slags godt kan tage tid, I ved 😉 Væggene skal være lyserøde, og dørene i gangen skal males i farven Masala. Jeg tror det blir’ skide godt. Jeg er pt – ligesom jeg kan se maaaange andre er, totalt tosset med alt der er lyserødt. Ikke sådan baby-lyserød, men gammelrosa. Og pink! Ja, i det hele taget er jeg ret vild med farver og har egentlig lyst til at male HELE Sydhavnshytten i alle regnbuens farver, men i stedet for at gå helt grassat, køber jeg mig i stedet fattig i farverige accessories som fx puder til karnappen og min ny-tilkomne sofa i stuen, som I også får at se, når der er indrettet derinde.

Bambussengen kan fås (med rabat lige nu) her.

Puderne og det rosa tæppe kan I finde her.

I den nyindrettede karnap kommer der helt sikkert til at blive sovet et par lure, læst en masse bøger, set nogle film og drukket nogle bobler. Og så skal vennerne og børnenes da være velkommen til at komme og nappe en overnatning efter for meget rødvin/sokkerchok 😉 Hold KÆFT hvor jeg dog elsker at indrette, og hvis jeg bare havde endnu bedre sans for at tage billeder, at style og for at fange det gode lys, så ku’ jeg altså godt tænke mig at være sådan én der tog mange flere pæne boligbilleder til min Instagram @sydhavnsmor.dk 😉

karnap
Hold kæft en havfrue-type der sidder der i bambussengen 😉
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top