Rihannas makeupserie Fenty Beauty
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Rihannas makeupserie Fenty Beauty: Det ultimative Instagram-filter i foundation form

Indeholder reklamelinks

Rihanna kender vi nok alle bedst som sangerinde. Jeg har hørt hendes musik rigtig meget – særligt på dansegulvet, inden jeg kastede mig ind i et fast forhold for 12 år siden. Min søster, hendes veninde Louise og min veninde Maria og jeg havde engang en “til middag hos”-klub, hvor vi på omgang spiste tre-retters (med point) hos hinanden. Til disse middage, som også inkludere masser af gode procenter var værtens opgave også at finde på en ting vi skulle lave. Fx spil-dyst, udfordring eller whatever. Min søster havde hjemme hos hende på Vesterbro, købt tre parykker og lavet lydstudie i sit soveværelse, og vi tre gæster blev hver især tildelt en paryk og en karakter. Louise Medina, Maria Lady Gaga og jeg Rihanna. Og så skulle vi i studiet og indspille et hit hver. Linn, min søster, vandt vores “til middag hos”, og jeg har stadig indspilningen på vores computer. Det lyder ikke såååeh godt 😉 Men nu er jeg sgu faldet for Rihannas makeupserie Fenty Beauty: Det ultimative Instagram-filter i foundation form – blandt andet. Prisen er også helt rimelig for kvaliteten!

Det kendetegnede for hendes makeupserie er sart lyserød og hvid. OG at hun har udviklet makeup til hele 50 (!) hudtoner. Der er ofte kun få farvetoner til mørkere hud, men Rihanna har udviklet til maaaaange forskellige toner, så alle kan være med.

Prismæssigt kan alle også være med. Og kvaliteten er skide god, foundationen holder hele dagen og de pudrede produkter drysser ikke, som ved mange andre mærker. Der er også en smart magnet-lukning på meget af emballagen så det holder tæt og låget på læbestifterne fx ikke falder af i tasken og farver alt.

Mine Rihanna-favoritter

Det ultimative Instagram-filter i foundation form

Pro Filt-r Soft Matte foundation (findes i mere end 50 nuancer)

Den er nem at påføre, holder hele dagen og dækker medium til helt. Og så kaldes den “det ultimative Instagram-filter i foundation form”, fordi den er så pisse pæn på!

Fairy Bomb Shimmer powder

En glimmer-pudder til ansigt og krop – den er skide flot! Denne findes kun i en begrænset periode da det er en special edition.

Full Frontal – Volume, Lift & Curl mascara

Jeg har ikke selv prøvet den endnu, men kun hørt godt om den. Den giver fuld kraft på vipperne og løfter, forlænger og bukker.

Halftime Invinsimatte – Blotting powder

Det her produkt er et af dem jeg er aller vildest med. En pudder der absoberer glans og udglatter porer. Den passer alle hudtoner og har anti-glans effekt, hvilket får din hud til at blive meget flottere med det samme du tager den på. Det siges også at den forlænger holdbarheden på din foundation.

Mattemoiselle Plush Matte læbestift

Super mange, sindssygt flotte farver til læberne. Jeg elsker knaldrøde læber, men synes ikke jeg klæder det selv, men til gengæld føler jeg godt jeg kan bære en knaldpink læbestift – og der er jo farver til alle her <3

Foto: Fenty Beauty

I kan mange flere produkter fra Rihannas makeupserie Fenty Beauty lige HER.

Læs også “Hemmeligheden bag en flot hud med mindre synlige porer

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Klar til stranden

Bikini, Håndklæde, Strandstol, Solbriller, Taske, Tunika, Sandal, Pladespiller SÅ skal vi sgu bade, folkens! Solbade, om ikke andet. Det er sommer i DK og jeg er vild

Læs mere »
markante øjenbryn
Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Markante øjenbryn på budget

I 2020 skal man have markante, og gerne nogle helvedes store, øjenbryn 😉 I 90’erne skamplukkede vi dem, og de skulle helst være så tynde,

Læs mere »
Mode
Sydhavnsmor

Tilfreds med min krop

Det var først for et par år siden, jeg igen begyndte at gå i farverigt tøj. Størstedelen af mit tøj var førhen sort, hvidt og

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top