Baby Foot
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hjemmefodbehandling: Sommerklare babybløde fødder med Baby Foot

Baby Foot
Annonce

Ammen, efter en laaang vinter uden bare fødder, fik jeg sgu næsten et chok da jeg kiggede nærmere på mine fødder. En aften, foran flimmeren, tog jeg mig et fodbad og besluttede mig for at det skulle være NU at jeg skulle have sommerklare babybløde fødder. Den dér følelse af lethed, når ens fødder ikke er belagt med 400 g hård hud på hver plade er undervurderet. Både følelses- og udseendesmæssigt. Ingen tænder jo på hård hud og hælesprækker, vel?! Så jeg kastede mig ud i en hjemmefodbehandling med de populære Baby Foot-sokker jeg har hørt skulle gøre underværker.

Sidste år forsøgte jeg at få fat på Baby Foot, men de var udsolgt over alt, og da jeg sad dér foran flimmerdåsen og smågræd over hvor ulækre mit bentøj var, kom jeg i tanke om jeg så gerne ville prøve dem af, og fandt dem online på Matas.dk. Et par dage senere sad jeg med fødderne i Baby Foot-sokkerne i en time og gjorde mine fødder babybløde, sommer- og sandalklar!

Jeg synes det er meget grænseoverskridende at vise billeder af mine FØR-fødder (venstre) og UNDER processen (højre) her. Fordi de var så ulækre og grimme, at jeg var helt flov. Jeg var i spa i Nordsjælland for et par måneder siden, hvor jeg faktisk ikke slappede helt af, fordi jeg vidste mine fødder var så ulækre. Det er bare ikke en fed fornemmelse. Heldigvis ser de ikke længere sådan ud 😉

Hjemmefodbehandling

Baby Foot er en hjemmefodbehandling, der blot krævet et par fusser (gerne med hård hud), Baby Foot-sokkerne der indeholder 17 naturlige ekstrakter hvoraf frugtsyre er den vigtigste virksomme ingrediens, et lille fodbad og en times afslapning, alt imens man streamer en lækker serie, læser et dameblad eller hvad dælen man har lyst til, mens fødderne er pakket godt ind i de 17 naturlige ekstrakter der arbejder for dig og dine fødder.

Fodbehandlingen stimulerer huden til naturligt at afstøde døde og tørre hudceller. Men jeg var ærligt usikker på om mine virkelig klamme fødder kunne blive babybløde og sommerklar uden at skulle en tur forbi en fodterapeut som høvler huden af?

Sommerklare babybløde fødder på en timehvordan gør jeg?

Det anbefales at tage et fodbad på 10 min. inden man går i gang med behandlingen. Så det gjorde jeg. Herefter tørrede jeg fødderne med et håndklæde og tog Baby Foot-sokkerne på. Det anbefales yderligere, som jeg selvfølgelig derfor også gjorde, at tage et par ekstra sokker på ud over, for at holde Baby Foot sokkerne på plads. Så havde jeg tid til at flade ud i en time med sokkerne på. En hel time uden at lette nummi, og bare sidde dér og flade den. Dét var sørme dejligt!

Efter en time tog jeg sokkerne af og vaskede mine fødder forsigtigt.

Hvor lang tid gik der så før fødderne var babybløde? Og BLEV de babybløde?

De første par dage var jeg usikker på om der overhoved ville ske noget. Jeg tænkte om jeg kunne have gjort noget helt forkert. Jeg synes ikke at der var sket en skid. Min hårde hud var stadig meget hård, og jeg havde store hælerevner jeg tænkte ikke havde en chance for at komme til livs.

Men SÅ, efter fire dage, begyndte min hud på fødderne at skalle af, og fodsålen begyndte at ‘skifte ham’. Jeg tog nemlig et fodbad og herefter skete der virkelig noget. Huden røg af i små og store (ulækre) flager. Det var IKKE et lækkert syn eller oplevelse sådan rent udseendesmæssigt (så lav ikke behandlingen få dage inden du har planer om at smutte ned i din lille sommersandal). Men følelsen af at jeg var i gang med at få pæne fødder der snarligt skulle flashes i åbne sko var HERLIG!

Afskalningen fortsatte i seks dage. Hver gang jeg havde været i bad gnubbede jeg mine fødder let med et håndklæde og på den måde hjalp jeg den døde hud af. Jeg sov faktisk med sokker på om natten for at den døde hud ikke skulle skalle af i sengen.

Baby Foot lover at behandlingen virker indenfor 14 dage. Men for mig gik der kun 10 dage før mine fødder var som nye, lette bløde babyfødder. Jeg kendte til produktet fra flere veninder, og alle har været så glade for resultatet og dét at Baby Foot kun indeholder naturlige ingredienser var vigtigt for mig.

Efter-billeder Baby Foot behandling
Mine fødder EFTER Baby Foot behandlingen. Nu er de bløde og den hårde hud er ikke længere tyk. Min hud kradser ikke længere på sokkerne når jeg tager dem af (ad!).

Hvordan bevarer jeg så mine babybløde fødder?

Til vedligeholdelse af de tosset lækre babybløde fødder er det en god idé, når fødderne er afskallet, at smøre fødderne ind i Baby Foot fodcreme med plejende shea butter plus fodmasken som effektivt fugter og blødgør fødderne på 15 min. Det er altid afgørende efter en hvilken som helst fodbehandling, at man plejer fødderne efterfølgende med en god creme, dagligt, så man ikke igen ender med for meget hård hud og evt. hælerevner som jeg havde en del af.

Jeg har efterhånden mange veninder der er blevet glade for Baby Foot og de bruger anvender fodbehandlings-sokkerne jævnligt. Flere hver tredje til sjette måned, og så bruger de også fodcreme dagligt for det bedste resultat.  

Jeg syntes først det lød lidt pepret for Baby Foot sokkerne, der har en vejledende pris på 189,95 kr, men behandlingen er alle pengene værd.

Jeg er sgu blevet fan af Baby Foot, og vil helt sikkert proppe mine fusser i sokkerne igen så snart det er tid til en ny fodbehandling.

BabyFoot forhandles i Matas.

Baby Foot

Find flere skønhedstips her <3

Del på Facebook

12 kommentarer til “Hjemmefodbehandling: Sommerklare babybløde fødder med Baby Foot”

 1. hold da op. det er da et ret flot resultat synes jeg. jeg bliver nød til at prøve inden det bliver rigtig sommer. mine hæle er værre end dine var. god ide at sove med sokker på så der ikke er hud i hele sengen, ad.

  1. Hej Marianne, ja de virker rigtig godt de her sokker. Mine hæle var faktisk værre end set på billedet, de var helt ekstreme, men det var svært at fange et tydeligt foto. Ja, det er virkelig ulækkert som de skaller de fødder så god ide at tage sokker på om natten – held og lykke med dine fusser, du kan glæde dig til sommerklare fødder om 10-14 dage efter Baby Foot 🙂

 2. Efterbillederne er jo ikke taget ligeså tæt på som før billederne, så lidt svært at bedømme, om de nu også er blevet så fine som du prøvet at vise :).

  1. Du har ret – men de ER blevet fine og jeg har også vist dem helt tæt på i mine stories på IG – men googler du Baby Foot ser du et hav af (gode) resultateter, jeg kunne ikke finde på at lyve <3

 3. Ser flot ud…..Meeeeen der er jo stor forskel på, hvordan før og efter billederne er taget, efterbilleder er ikke nær så “close-up”…..?

  1. Jeg har delt stories før af tæt på – de bliver altid helt babybløde, ellers skynd dig over og se Lisbeth Østergaards fødder live på IG 🙂

 4. Hej

  Jeg har netop taget behandlingen og synes fødderne virker tørre. Skal msn undlade at smørre dem indtil de er helt færdige med at afskalle. Det står der ikke rigtig noget om☺️

  1. Ja, man skal endelig ikke gøre mere. Efter fire-fem dage tog jeg et nyt fodbad og tørrede forsigtigt med et håndklæde, så faldt det af.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top