undertøj Ellos
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Fint undertøj på budget

undertøj Ellos
Indeholder reklamelinks

Jeg har altid været af den overbevisning at det var ligegyldigt at iføre sig pænere eller ligefrem sexet undertøj, fordi hvis man alligevel var dér hvor det skulle til at blive sexet, så røg det alligevel af i en fart. Så var det jo spild af penge, at man havde spenderet hele månedslønnen på lækkert undertøj 😉 Men altså, sådan har jeg det åbentbart ikke mere. Jeg har fundet noget VIRKELIG pænt undertøj på budget hos Ellos, som koster ikke-og-en-skid.

Undertøjet er faktisk så hamrende budgetvenligt (pis billigt, sgu!) og åndssvagt pænt, at jeg har fået min kollega og veninde, Miriam(sblok) til at tage nogle fotos af mig i det. Vi bevægede os ud i riv ruskende regnvejr, storm og blæst på Sluseholmen en februar-dag for at skyde fotos i undertøj. Det var både grænseoverskridende og skide koldt for min bløde mor-krop, men det var også mega sjovt og hyggeligt. Man gør fandme meget mærkeligt i denne her blogger-verden for et foto. Men jeg synes altså lige jeg måtte vise jer hvor pænt undertøj man kan få til en virkelig (!) sparsom skilling! 🙂

HVID BH MED BLONDER // HVIDE SHAPING-TRUSSER

SORT BH MED BLONDER // SORTE SHAPING-TRUSSER

Man har et standpunkt til man tager et nyt 😉

Jeg havde ellers svoret at jeg aldrig ville flashe min krop i undertøj på mine sociale kanaler. Men I skal altså lige se hvor flot det er!

Jeg har selv erhvervet mig BH’erne i sort og hvid (i str. 75 C), og kvaliteten, ligesom Ellos’ andre produkter, er virkelig god. Formen på BH’en er også spot on. Efter vask holder den formen. Jeg synes ellers godt man kan risikere at brysterne spidser eller ser mærkelige ud i BH’er der ikke pusher eller har indlæg . Men formen her holder babsedutterne godt på plads.

// GUL BLAZER //

Blazeren findes også i pink som ses herunder og sort, og jeg ønsker mig også den flotte pink.

Jeg handler ofte hos Ellos fordi priserne er skarpe så alle kan være med (selv en halvfattig Sydhavner, som jeg), kvaliteten er god og fordi de har så stort et udvalg, med utrolig mange flotte styles både til os kvinder, manden og avlet. Har I også set deres boliginteriør?

Se også vores soveværelse på budget.

Del på Facebook

1 kommentar til “Fint undertøj på budget”

  1. Du ser godt ud 🙂
    Jeg har også handlet noget undertøj hos Ellos, som er fint og sidder godt.
    Uha det må have været koldt udenfor i februar og så skal smile alligevel!
    Rigtig god dag og pas på jer i denne tid 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Kast dig direkte ud i festivalstilen

Solbriller / Lysebrune solbriller / Denimjakke / Ruskindsjakke / Converse sko / Dr Martens støvler / Sort sweater (udsalg!) /  Læderjakke med frynser (udsalg!) / Tortoisesolbriller (udsalg!)     Sort skjorte med snøre (udsalg!) / Mom jeans / Sort

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top