varm dalgona kaffe
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Varm dalgona kaffe – den populære koreanske kaffe

dalgona kaffe japansk kaffe

Jeg er blogger nummer 148292636474 der deler denne her populære opskrift på koreanske kaffe. Det er oprindeligt en iskaffe, der laves med kold mælk og isterninger (lad blot være med at varm mælken og tilsæt et par isterninger i stedet). Men jeg har valgt at lave den varm. Jeg er normalt ikke den store kaffedrikker, drikker kun kaffe hos min faste frisør i Køge, som laver en killerkaffe, men denne her dalgona-fætter er fandme lækker, mand! Det er som sagt en varm dalgona kaffe – den populære koreanske kaffe, og den er lidt mere omstændig at lave end en almindelig kop instant, men så meget mere omfattende er det sgu heller ikke!

Det skal du bruge til en kop dalgona kaffe

1 spsk. instant kaffe

1 spsk. sukker (gerne brun farin) ELLER Sukrin Gold for sukkerfrit alternativ – den er også god!

1 spsk. vand

2 – 2 1/2 dl mælk

dalgonakaffe
dalgona kaffe

Sådan gør du

Pisk instant kaffe, sukker og vand til en tyktflydende creme. Bare bliv ved til du nærmest kan vende det på hovedet, uden at det falder ud af koppen/skålen.

Varm mælken i en gryde eller i en mikroovn.

Hæld mælken i en kop og top med dalgona-cremen. Rør gerne cremen rundt i kroppen (men serverer du den for gæster, så lad dem gøre det selv, da det ser indbydende og LÆKKERT ud med cremen på toppen, der nærmest ligner kaffe-is.

HOLD.NU.KÆFT den er god – simpel, men knald god! Har I prøvet den, ligesom 3733552626725756353535353 andre mennesker? Ellers gør det! Også selvom du ikke er den store kaffe-elsker.

Møs og god weekend <3

Find flere sukkerfri og glutenfri opskrifter her.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

Glutenfri kanelsnegle uden sukker

Sponsoreret af Mejeriforeningen – Glutenfri kanelsnegle uden sukker ALDRIG har jeg smagt så skønne kanelbullar(/snegle)! Jeg er fan af de her glutenfri kanelsnegle uden sukker

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top