May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vil I med på min Corona Camp?

Jeg har fået en idé. Det sker af og til 😉 Men i dag var den sådan ekstra god, synes jeg. Her i Coronatiden, er vi rimelig meget sammen – hver for os. Og det skal vi – og det skal vi nok også i et godt stykke tid endnu, trods for vores unger sendes afsted fra i morgen. Nogle kalder dem prøvekaniner, andre ser fidusen i, og føler sig (heldigvis) trygge ved situationen. Jeg vælger at gøre det sidste. Og når det er sagt – så får jeg en lille bitte smule mere tid til egenomsorg aka bevægelse. For er der noget jeg har slækket på den sidste måned er det motion, og dét ses i form af fire flotte kilo på sidebenene. Så venner, Vil I med på min Corona Camp?

Hvad fanden er en Corona Camp?

Lad os i stedet kalde det en Corona Cramp. Det er mere mig. Trods for jeg er uddannet kostvejleder og sårn 😉 Jeg er IKKE et motionsmonster, der spæner hele byen rundt i pissedyre løbesko, flere gange om ugen. Jeg gad godt være sådan en, for jeg skal seriøst hive langt og dybt efter vejret, når jeg får pulsen op. MEN når det er sagt, er jeg – eller dvs. PLEJER jeg at være sådan en der elsker at bevæge mig, i et lidt langsommere tempo, vel at mærke – men gerne langt. På mine fødder – gerne mens jeg snakker, lytter til en lydbog – I kan med koden SYDHAVNSMOR få 30 gratis gratis streaming hos Mofibo, UDEN binding HER (reklamelink), eller hører musik.

Corona Camp/Cramps er simpelthen blot et bette fælles-netværk jeg starter op på torsdag på min Instagram @sydhavnsmor.dk , for os der gerne vil slippe af med de forbandede Corona-Calories, som vi allesammen har taget på den sidste måned. Sidedeller og lidt fedt på røven er der sgu inden der har lidt ondt af, men det går bare den forkerte vej her i Sydhavnen og jeg vil gerne stoppe mens legen er god, så jeg ikke skal ringe til min bankrådgiver og få et lån til nyt tøj.

HVORNÅR OG HVAD

På torsdag starter jeg CoronaCamp aka CoronaCramps op på @sydhavnsmor.dk i stories – og det er naturligvis fuldstændig gratis og uforpligtende at være med. Det eneste du skal gøre, hvis du vil joine kampen mod Corona(kiloene) er at følge mig på IG her. Og så skal du selvfølgelig, hvis du vil joine fællesskabet, se mine stories 😉 Her vil jeg dagligt inspirere til en eller anden form for motion, som selv en (travlt, træt mor) kan være med på. Det kan være en gåtur, en lille løbetur (i olde-tempo), hjemmetræning med kettlebells eller vinflasker (bare det du lige har ved hånden – eller i munden). Der blir lidt af hvert – for alle og en enhver. Det bliver ikke sådan noget pump-it-up og få mavemuller på 10 min. selvom jeg godt gad det, det bliver hyggeligt, forhåbentlig også lidt sjovt (og lækkert – der skal jo være plads til et par glas Corona-calories undervejs), og ikke mindst motiverende, så vi SAMMEN – HVER FOR OS – kommer tilbage i en liiiidt bedre form, end den vi har nu. Det er i hvert fald målet.

Hvis I tagger mig @sydhavnsmor.dk og bruger vores nye (fælles)tags #CoronaCamp og #CoronaCramps I jeres stories, når I er ude og motionere – på alle tænkelige måder (spar os fra de helt frække motionsformer, så får jeg spærret min profil, tak), så deler jeg mange af jeres stories på min IG, så I kan inspirere hinanden – og mig 😉

VIL I VÆRE MED?

SÅ SMUT IND PÅ @SYDHAVNSMOR.DK OG FØLG MIG, TAG MIG I JERES STORIES NÅR I SPRÆLLER AF ENERGI OG LAD OS SAMMEN KÆMPE MOD CORONA(KALORIERNE).

MØS OG GOD DAG <3 May

Del på Facebook

3 kommentarer til “Vil I med på min Corona Camp?”

  1. Så god idé, glæder mig til at se alle de inspirerende billeder og videoer fra os læsere:-)

  2. Lækker idé! SUK for den svundne lækre smag af chokoladen i min mund…som om smagen blot har efterladt sig rundt omkring på min krop… GID jeg fulgte min kollegas eksempel – som i stedet slet ikke smagte på chokoladen og smed 4 kg ud af sin krop i stedet (jeg kunne jo så faktisk ha vundet hele 8…8 tabte kilo…hvis jeg havde undladt chokoladen… MEN det har jeg ikke-den smagte jo osse godt…i min mund…)! Jeg er tilbage på jernhesten 20 km/dag-ud i corona-fronten og hjem igen. Det er en start…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top