bananis af 3 ingredienser
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nemme, sukkerfri bananis af 3 ingredienser

bananis af 3 ingredienser

Imens dørene står åbne, solen skinner ind af ruderne der blev pudset sidste uge og Dizzy Mizz Lizzys nye nye plade hamrer ud af højtalerne, sidder jeg her og spiser en is. En af de nemme, sukkerfri bananis af 3 ingredienser.

Det var egentlig Lisbeth Østergaard der inspirerede mig på IG. Hun laver mange lækre smoothies og nu er hun også begyndt at lave is. Hun havde nogle fine isforme fra Pulito som jeg købte sidste uge, og som netop er kommet ind af døren – dem skulle der sgu bananis i, som det første!

Jeg havde en masse bananer fordi jeg ribbede Wefood i Sydhavnen i ugen for øko-bananer til 2 kr klasen. Banan kan bare noget i is-form, så Sofus og jeg kastede os over projektet. Og de blev hammer gode!

Opskriften på de nemme, sukkerfri bananis, som jeg godt synes man kan unde sig selv dagligt, fordi de jo ikke er usunde eller sprængfyldt med sukker, kommer her 😉

Læs også chokoladeis af 3 ingredienser

Det skal du bruge til de nemme, sukkerfri bananis af 3 ingredienser

3 modne mellemstore bananer

2 – 2 1/2 dl kokosmælk (også den fede del)

1 tsk. vaniljepulver

HVIS du vil bobbe isen op kan du også komme hakket chokolade, evt. med karamel i. Vores is var neutrale og én is indeholder ca. 110 kcal.

Sådan gør du:

Blend hele balladen i en blender og hæld isen i isforme. Stil på frost i mindst 4 timer. Har du ikke isforme kan du blot fryse isen ned i en beholder og lave kugler af isen efterfølgende.

Find mange flere opskrifter på sukkerfri og glutenfri mad, kage og søde sager HER.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top