May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Længere vipper med serum – før- og efterbilleder!

Annonce

Jeg har ikke selv naturligt lange vipper og misunder altid dem der har lange vipper fra naturens side. Jeg har før testet nogle vippeserummer, men uden at kunne se et resultat, så jeg troede faktisk ikke på at de virkede. Men så hørte jeg om både vippe– og brynserum fra Sanzi og har de sidste tre måneder testet begge. Jeg har også fået min veninde til at teste brynserummet, så resultaterne ikke kun byggede på mine egne vipper og bryn og herunder kan I læse- og se før- og efter billeder af vores resultater.

Begge serummer er nemme at anvende, samtidigt oplever jeg at de giver stærkere, længere og fyldigere hår. Serummet indeholder i øvrigt ikke olie, og kan derfor også bruges sammen med vippeextensions. Sanzi-produkterne er 100 % veganske.

Hvordan bruger man Sanzi-serummerne?

Jeg startede med at teste begge serummer i november. I kan se før-resultatet herunder. Hverken vipper eller bryn var lange eller kraftige. Siden hen har jeg dagligt om aftenen, inden jeg gik i seng, smurt et tyndt lag serum på rødderne af mine øjenvipper. Bryn-serummet påfører jeg også blot ved at stryge et lag over mine bryn. Serummet stimulerer hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger give længere, fyldigere og stærkere vipper og bryn. Hvis man ikke oplever dette, giver Sanzi dig pengene tilbage. Yes, den er god nok. Resultatgaranti, eller pengene tilbage!

Koden Sydhavnsmor1 giver 15 % rabat på hele Sanzi-shoppen HER.

Det er vigtigt man ikke har creme på vipper/øjne og bryn inden man smører på, så serummerne kan sidde fast.

6 uger efter

Sanzi har 100 % virkningsgarenti, men det er individuelt hvor hurtigt dine bryn og vipper vokser. Efter seks uger var der ikke sket det store hos mig, hvorimod min veninde har fået tydelig kraftigere bryn-hårvækst på mindre end to måneder.

Jeg gav ikke op – for det skal man ikke. Pludselig skete der noget, og vupti – en dag da jeg sammenlignede før- og efterbillederne blev jeg alligevel overrasket over hvor meget der var sket. Der er tre måneders forskel på mine før- og efterbilleder.

Jeg har mascara på, på begge billeder. Mine bryn er dog farvede nederst, hvor de er naturlige øverst. Jeg har den samme mascara på på begge billeder.

Vokser vipperne sig længere og længere og længere og længere?

Vipperne og brynene bliver ved med at gro, hvis man fortsætter med at bruge serummerne. Hvis man ikke vil ende med edderkoppeben-vipper er det en god ide at vedligeholde vipperne ved at anvende serummerne hver tredje dag.

Her er der kun fokus på brynene – der er ikke testet vippeserum her. Vipperne ser meget længere ud pga. mascara. Brynene kan man dog se en stor forskel på – på bare 8 uger.

Men svier det i øjnene?

Nej, det svier slet ikke i øjnene, men det er selvfølgelig ikke meningen at man skal få ind i selve øjet. De er også hormonfri, fri for parabener, er ikke tilsat kunstig parfume og er vegansk certificeret.

Så kan jeg anbefale det?

Det har virket her – jeg synes selv at se tydeligst resultat på mine vipper, hvor min veninde havde en virkelig effektiv virkning på hendes bryn. Så ja, jeg kan på mit varmeste anbefale Sanzi-produkterne, hvis du ønsker at få længere og mere fyldige vipper & bryn.

Find vippeserummet fra Sanzi her og brynserummet her.

Del på Facebook

4 kommentarer til “Længere vipper med serum – før- og efterbilleder!”

    1. Kombinerede? Der er en til bryn og en til vipper 🙂 Jeg har brugt de forskellige til de forskellige ting 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top