May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Før- og efterfotos af mit (grønne) hår

Jeg har igen været en tur i Køge, hvor min faste frisør, Mia Juul har fikset mit garn. Denne gang på en endnu grønnere måde end før. Derfor ville jeg vise jer før- og efterfotos af mit ‘grønne’ hår. Efter jeg var hos Mia sidst, hvor jeg og mine kollegaer lavede en veninde-tur ud af at få ordnet parykkerne, overvejede jeg en lille lyserød toning. Det fik min agent nemlig, og det var sgu fint. Men med tendens til rødmen i huden, er det ikke et match med mig, så jeg gik udelukkende grøn 😉

Grøn fordi Mia er en miljøvenlig frisør og går meget op i bæredygtighed og anvender Svanemærkede miljøvenlige produkter fra Ingredien og hårfarver, godkendt til grøn salon, som er så grønne at de kan anvendes af gravide og ammende (også farverne!). Jeg har været fast kunde hos Mia i nogle år, og har flere gange blevet spurgt hvorfor jeg tager heeeeele vejen til Køge, for at få ordnet mit hår, når nu der findes så mange frisører i København.

Hvorfor Køge?

Mit svar er at jeg gennem mit liv har været til et utal af flere frisører, og resultatet har været meget blandet. Hos Mia ved jeg at når jeg tager S-tog tilbage til Sydhavnen, så sidder jeg i toget og er GLAD. Fordi hun forstår mig, har god smag og så er hun også bare skide dygtig, videreuddanner sig indenfor frisør-faget hele tiden, og har et hav af kurser i allergi og farve til grøn salon, er sød og sjov og serverer den eneste kop kaffe i HELE verden jeg kan lide 😉

Så Mia kan altså sit kram! Hendes mål er at få den fine titel “godkendt til grøn salon”, som kræver sin del, men hun er en sej kvinde, så jeg hepper på hende og er sikker på det skal lykkes! <3

FØR

Fremtiden er grøn

I der følger trofast med på domænet her, ved at jeg er sucker for økologi, det grønne, bæredygtighed og naturlighed (selvom jeg ikke er bleg for at æde syntetisk slik dagligt. Man kan ikke være helt perfekt ;)). Derfor sætter jeg stor pris på at jeg ikke propper (det der er ovenpå) hovedet med farlige kemikalier. Og så nyder jeg sgu også den massagestol Mia placerer hendes kunder i, når håret skal vaskes. Måske en mindre, men vigtig detalje 😉

I kan se før- og efter fotos af mit grønne hår herunder. Jeg lever så vidt det er muligt grønt, sørger for at proppe kroppen med grønt hver dag, smører mig ind i grønnere produkter, og forsøger også at rejse grønt, så vidt det er muligt.

Grønt er godt – det er jo fremtiden 🙂

Hvis I vil, kan I tjekke Mias Instagram ud her.

EFTER

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top