Bach blomsterremedier
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kender du Bach blomsterremedier?

Kender du Bach blomsterremedier? Jeg er for nylig er blevet bekendt med dem. Måske du kender dem? De kaldes naturens hjælp til indre balance. Det er væsker, man tager i dråbeform, der fremstilles af blomster fra vilde planter og træer, som fortyndes 1:100.000 med kildevand og konserveres med brandy.

Der findes i alt 38 remedier, som den engelske læge Edward Bach (der døde i 1936) skabte. Ideen bag produkterne er at bruge naturens kraft og energi til at hjælpe mennesker og dyr til at komme i bedre følelsesmæssig balance.

Jeg har altid synes naturens egen medicin var enormt spændende. Men den kan også være skræmmende, så hvad skal man tro på, og hvad virker?

Mit første møde med Bachs blomsterremedier

Kan I huske jeg forrige år fik angstanfald? Hvis ikke, kan I læse om min angst bl.a. her og her. Hvis I vil læse resten af historien kan I google “Sydhavnsmor angst” 🙂 Angst er et grundvilkår for mennesket, noget vi alle oplever i vores liv. Men nogle gange fylder angsten mere end godt er, og det gjorde den for mig forrige sommer.

Jeg ville gøre ALT for at angsten slap mig, og gik både til psykolog, havde også et par møder med en psykiater (uden at få medicin), gik MASSER af ture for at få masser af frisk luft – og så besøgte jeg min lokale zoneterapeut Klara, i Sydhavnens Zoneterapi. Klara kender jeg privat og ved at hun er 100 procent dedikeret til sit arbejde som zoneterapeut. Jeg synes hun er røv sej!

Klara introducerede mig til Bachs blomsterremedier, som jeg har flere (efterfølgende) har hørt godt om. De er helt ufarlige for mennesker i alle aldre, og der er aldrig set bivirkninger hos nogle af de (mange mange mange (!) mennesker der har brugt dem i tidens løb. Kun positive virkninger. Remidierne sælges verden over og bruges af millioner, og hjælper folk til at komme i balance.

Hvad virker Bachs remedier på?

Der er 38 remedier og for ikke at kede jer med alle sammen har jeg valgt at dele hovedgrupperne, som der er 7 affrygt og angst usikkerhed

  • manglende interesse i nuet
  • ensomhed
  • overfølsom for påvirkninger og idéer
  • modløshed og fortvivlelse
  • overdreven omsorg for andre
  • frygt og angst
  • usikkerhed

De nævnte indikationer (følelser) for hvert remedie er beskrevet i deres ekstreme grad. Der kan være mange nuancer.

Jeg fik min egen lille blanding, som jeg skulle tage fire gange i døgnet i et glas vand. 4 dråber hver gang. Og jeg ved sgu ikke om det er indbildning eller ej, men jeg synes de gav mig en ro. Det er jo svært at sige om det er fordi jeg tror på det, og det derfor virker, eller om det er fordi de reelt virker. Men jeg tror på de virker, Bachs blomsterremedier, fordi jeg også fra mange andre har hørt om deres positive indvirkning.

Hvis man vil kaste sig ud i et skud blomsterremedier, så kan man kontakte Klara – hendes praktis ligger på Mozartsvej 15, kld. I kan se mere her.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top