selvstændig blogger
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Er det ensomt at være selvstændig blogger?

Der er mange der spørger mig, om det ikke er ensomt at være selvstændig? Om jeg ikke føler jeg mangler den daglige kontakt til andre mennesker, fordi jeg jo ikke har andre kollegaer i mit daglige virke som blogger.

Men jeg føler mig ikke ensom. Jeg har stor og bred kontakt, hver dag, til et hav af mennesker. Både fysisk, når jeg holder møder, med min fantastiske agent Nana fra @voxblogagency, med alle læserne og følgerne online, og når jeg er ude til events osv. Så jeg er faktisk ikke meget alene, eller på nogen måde ensom i mit job. Tvært i mod.

Heidi (Meyermor.dk) og Alex (Migogmintinderbaby.dk) udklædt som Elsa & katten fra Alice i Eventyrland

Kamilla (Diary.dk) udklædt som Cruella De Ville

Elisabeth (FyrstenOgFruen.dk, og kvinden bag – og bosiddende i palæ Pompøs) var udklædt som Den Gale Hattemager fra Alice i Eventyrland og Mette Milan Fra GetTheGlow.dk assssss Mickey Mouse

Sammenholdet i branchen

Sammenholdet i denne, nye og hurtigtudviklende branche som influencer (jeg kalder mig selv blogger, da jeg føler mig mest som dette ;)), er stort. Lige da jeg væltede ind i den, for mere end fire år siden, synes jeg branchen var lidt mærkelig, og følte mig ikke helt sikker i den. Jeg følte der var meget konkurrence blandt mine kollegaer. Men det var blot indtil jeg lærte dem at kende. For jeg tror de fleste ser branchen som et sammenhold, og at vi bloggere er et team, fremfor konkurrenter.

Jeg husker at der var en der engang sagde, at hun havde lidt svært ved at forstå hvorfor vi gad at linke til hinanden i indlæg, og tagge hinanden på Instagram. For så stjal vi vel hinandens læsere og følgere? Sådan tænker jeg ikke. Fordi man læser eller kigger med ét sted, er det vel ikke sådan at man ikke også kan gøre det et andet sted? Lidt ligesom at fordi du ser “You” på Netflix, betyder det ikke at du ikke også kan se “Witcher”, vel? Vi inspireres forskellige steder, og det gør ikke leverpostejen mindre lækker af at der også findes sildepostej? Eller jo, måske lidt… men altså… begge dele er jo lækkert på hver deres måde 😉

Stine aka Jernmor.dk som Genie (Aladdin) & Christina aka Karmamilli.dk som Olaf (og lidt senere også Elsa)

Iben-Erica (med selvsamme domæne) og Julie-Elsebeth (også med selvsamme domænenavn) som Mickey og Grisling

Signe Mørkeberg har PR-bureauet ElephantsAndAnts.dk var udklædt som Maleficent og Iben-Erica som Mickey (lavet af julemandskostume ;))

Desuden var Tina aka Lillemor.dk, Cana Buttenschøn (Canab.dk), Miriam aka Miriamsblok.dk der også! Og dét var godt! Min agent, Nana, skulle også være der, men der var en lortevirus going on på Østerbro, som hun, og hendes avl fik scoret ;/

Weekendens fest med Dillerne

I weekenden var jeg invitereret som supporter til Dillerbandens årlige julefrokost, som altid holdes i januar hos én af Dillerne. Dillerbanden består af 7 seje bloggerkollegaer (I kan læse lidt mere om dem her). I et meget, meget, MEGET (!) fint hus i Hvidovre, bor Elisabeth. Hun købte for 10 år siden et pisse flot, men skævt på alle tænkelige måder, hus der hedder Palæ Pompøs. Huset er hvidt, grønt og rødt og er det mest charmerende hus jeg længe har set. Dér holdt Dillerne årets julefrokost i weekenden og det var skide sjovt og underholdende som altid. Dillerne er meget dedikerede når det omhandler fest – temaet var Disney og alle var udklædte. Jeg kom fx som Alice i eventyrland. Der var quizzer, Disney-musik HELE aftenen og natten (også) på toilettet og Beauty and The Beast-buffet på bordet. Verdens sødeste kollegaer – som jeg hver dag priser mig lykkelig for at jeg kender. At dette domæne har givet mig så bred og stor en ny vennekreds, som jeg dagligt glæder mig over at have lært at kende. Man føler sig sgu heldig 😉

Så nej… det er bestemt ikke ensomt at være selvstændig eller blogger. Det er skide hamrende dejligt, sjovt og pisse fedt, du! 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Fra bymødre til forstadsfruer

 Line og Louise er gode veninder, tilbage fra pædagogstudiet. De er også familiemødre til hver deres to piger. Sammen med deres børn og mænd har

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top