May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Verdens bedste råd mod elektrisk tøj!

Jeg fik juleaften, hos min svigerfamilie, et mega godt råd! Nemlig verdens bedste råd mod elektrist tøj. Jeg havde en kjole på, der var virkelig elektrist, I ved sådan en der smyr som om benene så man ligner noget der er løgn. Så man næsten får cameltoe, og det kan vi vist godt blive enige om, IKKE er heldigt, ik? 😉

Min mands faster, der altid er fit for fight for gode husmoderråd, fortalte mig nemlig at hvis man sætter en sikkerhedsnål inde under kjolen et sted, så bliver den mindre elektrist, og klistrer altså ikke til benene (eller strømebukserne…) og det virkede, godylme! Kjolen sad normalt herefter, hvilket den ikke har gjort i evigheder – eller nogensinde, og shit det var festligt, eftersom jeg ikke havde havde andre kjoler med til Skælskør.

Så. nu kender du tippet – sæt en sikkerhedsnål inde i din elektriske kjole/bluse/bukser… – jeg satte den ind i vaskemærket og jeg forstår ikke helt hvordan den kunne trylle, men det ku’ den sgu – mega!

Kender du andre seje tips, tricks, husmoderråd så smid dem i en kommentar herunder <3

Find flere uundværlige tips her og her!

Del på Facebook

12 kommentarer til “Verdens bedste råd mod elektrisk tøj!”

 1. Smart! Jeg plejer at smøre bodylotion udenpå strømpebukserne – det virker også mod “elektriske” kjoler:-)

 2. Hvor smart! Tak for genialt tip:-)

  Jeg har også et åndssvagt godt tip:
  Har du en umulig plet på tøj, skærebræt, møbler etc? Så læg det direkte i solen (evt gennem et vindue, det virker også) i nogle timer eller en halv dags tid og vupti… pletten er væk som havde den aldrig været der. Det er så genialt og så utrolig nemt. Jeg lærte det mens min datter var spæd og sked ud over alt sit og vores tøj. Jeg bliver hver gang stadig overrasket over hvor godt det virker!

  1. Lene Asmussen

   Skal det være før eller efter vask? Og hvis efter vask er det mens det er vådt?

 3. Rigtig godt nytår og tak for 2019 med mange gode indlæg 🙂
  Virkeligt smart trick, sikkerhedsnålen tager nok strømmen – det skal jeg huske og prøve af 🙂

 4. Jeg har lige lagt mine bukser i fryseren.. det skulle vist tage lugten af røg, på bukser som ellers er rene nok. Det er jo bedre for miljøet, og nemmere for mig

 5. En kollega gav mig dette råd, som virker og jeg bruger det fortsat. Smør fugtighedscreme på strømpebukserne – så forsvinder elektriciteten! Det lyder mærkeligt, men det virker!

 6. Har har købt en kjole det klister til benene/strømpebukserne.
  Hvor skal den sikkerhedsnål sidde i vaskemærket ind mod bagsiden af kjole, eller foran, og på vaskemærket?
  Har lige haft en i, og det hjalp nemlig ikke rigtig.

  1. Den skal sidde bag kjolen (indenunder men om det er foran eller bagved betyder intet)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Tøsetur – not for the boys!

Det kan godt være lidt svært nogle gange, at have en lillebror. Når man får sådan én er det ekstra vigtigt, at vi forældre husker, at lave

Læs mere »
Livsstil
Sydhavnsmor

ALT REDKEN PÅ 50 % !!!

Et af mine yndlingsmærker til håret er klart REDKEN, og jeg har lige opdaget at du HER kan købe ALT REDKEN til 50 % !!! Shiiiat,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top