May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sig hej til min praktikant, Anne!

Jeg har fået en praktikant, der hedder Anne. Men hvad laver en praktikant hos en blogger? Anne har skrevet en hilsen til jer, og samtidigt ønsker jeg jer en glædelig jul og et godt nytår!

Hej alle skønne læsere, der følger med i Mays blog. 

Jeg hedder Anne Rubek, og er i øjeblikket i praktik hos May. Jeg er 21 år gammel (dog snart 22 – fylder år om under 3 uger, åh gud :D) Er det nu, at jeg skal føle mig gammel? Nok ikke. Men det gør jeg alligevel. 

Jeg studerer Ernæring og Sundhed, hvorfor jeg er i praktik hos May, da hun også er kostvejleder. May har også en stor interesse for madlavning, især anderledes og spændende mad, som du nok allerede ved. Dette er også en af mine store interesser, derfor har jeg fået lov til at være gæsteblogger. Det er jeg SÅ glad for, og jeg håber, at der vil tages godt imod mine indlæg. 

Dette indlæg er mere overordnet for at forklare lidt om, hvem jeg er, og hvad der kan forventes at se fra min side af. Jeg er igang med at forberede et indlæg om en sund og velsmagende butternut squash wok! Derudover arbejder jeg også lidt på en lækker og sund lagkage. Eller i hvert fald et sundere alternativ til en lagkage 😉 

Jeg bruger en del tid på mit studie, men resten af tiden går meget på fitness. Jeg elsker at træne, tro det eller lad være 😉 Det har taget mig lang tid at nå til det punkt, hvor jeg faktisk nyder at træne, og ligefrem kan glæde mig til en træning. Jeg har selvfølgelig også dage, hvor jeg skal kæmpe for at komme i fitnesscenteret – jeg er jo kun et menneske – og heldigvis for det! Hvis nogen af jer interesserer jer for træning, så er jeg begyndt at poste træningsvideoer i min Instagram-feed. Du kan følge med i min træning på min Instagram, som er @annerubek.

Jeg er utrolig glad for at være i praktik hos May. Hun er en skøn, energisk og betænksom kvinde, så jeg kan godt forstå, hvorfor du vil følge med i hendes liv 🙂 Det er hyggeligt og lærerigt at være i selskab med hende, og jeg er taknemmelig for, at hun havde lyst til at have mig som sin praktikant. Så tusind tak for det, May 🙂 Jeg har også været spændt på at skrive blogindlæg, da det ikke er noget, jeg har særlig meget erfaring i. Det er hyggeligt, især når man lytter til julemusik samtidig.

Del på Facebook

1 kommentar til “Sig hej til min praktikant, Anne!”

  1. Velkommen til Anne og dejligt med en frisk praktikant 😉
    Jeg glæder mig til at høre mere om madindlæg fra jer to og en sund lagkage lyder godt 🙂
    En glædelig jul ønskes herfra og tak for de mange skønne indlæg i årets løb.
    Godt nytår også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Kender du mortypen?

Jeg har lige taget sådan en Hvilken-type-mor-er-du? test på nettet og den kom frem til, at jeg var “den afslappede mor”. Det var sgu i

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top