May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Glutenfri og sukkerfri grøn giftkage muffins

Jeg har faktisk altid synes, at giftkage, lød ulækkert. Sådan noget som nogle små beskidte børnefingre havde pillet ved, efter at have slikket på deres fingre 😉 Men altså, børn kan også vaske hænder og bage kager der smager godt, uden at der ryger klamme ting i dem – det gør de hjemme hos os tit 😉 De her glutenfri og sukkerfri grønne giftkage muffins røg i hvert fald lige i skrutten på mig.

Det skal du bruge til 6-7 giftkage-muffins

4 spsk. Sukrin Gold

1 dl rapsolie

2 æg

1 spsk grøn frugtfarve

2 tsk. mandelessens

1 tsk. bagepulver med top

1 dl kokosmel

50 g mandler /mandelmel

50 g (glutenfri) havregryn

Et nip salt

Sådan laver du giftkage-muffins

Blend hele molevitten og smid i nogle muffinforme og ind i ovnen på 170 C i 30-35 min.

Sofus pyntede vores kager med noget Dr.Oetker kage-halløj jeg havde købt i Polen.

Find en masse flere glutenfri og sukkerfri opskrifter HER.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

Sund og spicy mexi bowl

Sponsoreret af Uncle Ben’s – Sund og spicy mexi bowl Drop den traditionelle salat – nu gælder det bowlen! Det er blevet super hipt at

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top