May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

3 film du skal se i december

Det ville være oplagt at sprøjte et indlæg ud om en masse klassiske julefilm, der skal ses i december. Men det indlæg må du læse andetsteds 😉 Jeg vil i stedet anbefale 3 film du skal se i december, som ikke har noget med jul at gøre, men som du kan fange på en af dine streamingkanaler eller helt gratis på dr.dk.

Mariage Story

I har helt sikkert hørt en masse om den, for den er lige nomineret til 6 Golden Globes. Og det er der altså en grund til. For det er virkelig en god film (som kan ses på Netflix) med halvdanskeren – ja, dét skal nævnes, når nu det kan 😉 – Scarlett Johanssson og Adam Driver, som jeg selv kun kender fra Girls.

Filmen handler om en skilsmisse mellem to personer. To personer der har skabt en familie, men som har vokset fra hinanden. Alt det der kommer op, når to mennesker der har haft et langt forhold, og fået et barn, vælger at gå fra hinanden. En fortælling om kærlighed og sorg. En fin fortælling der sætter sig lige i hjertet, uden at være for romantisk eller amerikansk.

En frygtelig kvinde

Bare lige for at holde os til temaet kærlighed 😉 På dr.dk kan En frygtelig kvinde ses helt gratis. Jeg har ikke set den endnu, men den fortæller en historie – set fra mandens øjne, om en kvinde der piller ham i stykker – helt bevidst.

I dine hænder

Ammen, mit hjerte kan slet ikke holde til film om sorg, ulykkelig kærlighed, sygdom og… men denne her, som jeg ikke har turde se (endnu) handler om det. En film om en sygeplejerske og uhelbredelig syg patient der kommer meget tæt på hinanden… En eller anden dag tør jeg måske at se den (når den ikke længere kan streames, som den kan nu, på dr.dk ;)).

Andre film man SKAL se, som I vil anbefale?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Min uge i billeder #10

I denne uge… har jeg været på en seriøs slankekur, som I kan læse om her. Fårk! Jeg er gået i gang med at teste, hvilken lynkur

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top