grøn mættende protein smoothie
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Lækker grøn, mættende smoothie med protein – 175 kcal

Jeg elsker smoothies, og det gør mine børn også. Endda også dem der er fyldt med grøntsager. Denne lækre grønne smoothie med protein, som kun indeholder 175 kcal for en stor og mættende portion, laver vi ofte i Sydhavnshytten.

Jeg er jo kostvejleder ved siden af mit job som blogger og ved jo hvor skide vigtigt grønt er – hver dag. Det ved I nok også, selvom I måske ikke er kostvejledere 😉 Ikke destro mindre, sørger jeg for at mine unger får grøntsager hver dag, og mig selv selvfølgelig. Selvom jeg da også gerne spiser noget sødt – det hele handler om balance 😉

Sådan en grøn smoothie-fætter her smager vanvittigt godt, og er en nem måde lige at høre sine grøntsager ned på. Selv elsker jeg grønt, men for mange kan det nærmest være en plage at hælde 300.g grønt indenbords dagligt. Edamamebønnerne er proteinrige, og dermed mættende. Jeg synes den er god som en “aftensnack” (vend bare øjne af mig – I vil sgu da ikke kalde en smoothie for en snack, vel? 😉 ), eller som en del af en morgenmad, evt. sammen med et æg eller to.

Det skal du bruge til denne grønne smoothie med protein

100 g frossen spinat

50 g (frisk) squash

50 g edamamebønner (frost)

1/2 banan eller 2 friske dadler, uden sten eller 1 stk. æble, uden kernehus

1/2 lille økologisk citron med skræl (skyl den godt!)

10 g frisk ingefær

Vand efter ønsket konsistens

Sådan gør du

Blend hele balladen med en god (stav)blender.

Top evt. smoothien med friske blåbær.

Find et hav af andre, sundere opskrifter HER.

Skriv til kostvejledning@sydhavnsmor.dk hvis du er interesseret i at få en sundere livsstil, hvor du ikke skal lave hele din livsstil om 😉 Se mere HER.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top