May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min nye header og fineste illustrationer

Ida Rørholm Davidsen

Måske har I bemærket, at jeg har fået ny header? Jeg er så tosset med den! Den er lavet af den dygtige illustrator, Ida Rørholm Davidsen. Jeg stødte på hende via en kollega, på de sociale medier, og blev straks forelsket i hendes illustrationer, som I kan se her. Efter jeg gjorde mig bekendt med hende, synes jeg hendes fine illustrationer dukker op over alt – ja, fx på min nye header 😉 Headeren er den der dukker op, på forsiden af min blog, som I kan se her.

Magstræde og We are all brothers and sisters -plakat

Magstræde plakat

Kunst fortæller så meget om hvem vi er!

Jeg synes at det er så sjovt at se hvordan andre bor. Og at det kunst og de plakater folk har hængende, giver et godt billede af hvem man er. Mange gange kan man næsten gætte, hvordan andre bor. Andre overrasker gevaldigt. Selv går jeg meget op i hvilke møbler og hvad jeg har på væggene i Sydhavnshytten. Det behøver ikke at være dyrt, men det må gerne være fint, hyggeligt, smukt og farverigt. Hjemmet er jo mine base, og her skal være pænt (selvom jeg roder!) og rart at være. Jeg forelskede mig hovedløst i plakaten ‘we are all brothers and sister, som Ida har lavet. Den findes også i en lidt anden udgave, der også er helt fantastisk – “we are all family”. Synes plakaterne er stærke. De gør mig glade – for vi er alle, i bund og grund, ens. De to plakater ryger helt sikkert under juletræet, fra mig, i år.

Ida sælger bl.a. sine ting i Kompagnistræde, i GunGun, hvor jeg flere gange har været, fordi jeg har boet en spytklat derfra i 10 år. Jeg ku’ ribbe hele lortet, hvis jeg havde råd. Men hun har også en online shop på sit website IamIda.dk. I kan se hendes fantastiske illustrationer her. Jeg er meget stolt og beæret over, at hun har ville lave min header, som jeg synes er blevet så fin og Sydhavnsk <3

I kan følge Ida på Instagram her.

Hvilken af Idas plakater er jeres favorit?

Illustrator Ida Rørholm Davidsen

Ida Rørholm Davidsens bog “Lonely Journey” – bogen er et moderne eventyr der formidler temaet ensomhed i relation til teknologi. Den unge pige, Anna, bliver holdt udenfor i skolen, og spillet, Lonely Journey, bliver en flugt fra hverdagens sociale pres. Efterhånden begynder virkeligheden og den virtuelle verden at smelte sammen, og i Annas forsøg på at isolere sig selv, ender hun i et uventet venskab. Bogen er skrevet og tegnet af Ida.

Del på Facebook

2 kommentarer til “Min nye header og fineste illustrationer”

  1. Hun er fantasktisk Ida 🙂
    Tillykke med ny smuk Header, ansigterne er jeg mest vild med 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top