glutenfri græskarmuffins
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Glutenfri græskarmuffins med hvid chokolade topping

glutenfri græskarmuffins

Jeg elsker græskar i alle former og farver, og lige nu, i Halloween – snart Thanksgiving, perioden, ser vi næsten ikke andet end græskar poppe frem over alt. Og altså, jeg er jo “kendt” for glutenfri kage med grøntsager, så derfor tænkte jeg, at jeg måtte hoppe med på den og dele opskriften på de bedste græskarmuffins med hvid chokolade topping med jer. Faktisk er selve muffinsene fri for raffineret sukker (indeholder dadler), men den kan nemt laves 100 % sukkerfri ved hjælp af et tryk Fiber Sirup Gold eller andet sødemiddel 😉

Det skal du bruge til 8 glutenfri græskarmuffins med hvid chokolade topping

300 g bagt græskarkød

1 spsk. peanutbutter

1 tsk. kanel

1/2 tsk. vaniljepulver

8 saftige dadler, uden sten

Et nip revet muskatnød

2 æg

Topping

100 g hvid (evt. sukkerfri) chokolade

Evt. tørret hindbær

Sådan gør du

Blend hele balladen til selve kagen. Altså, efter du har bagt de 300 g græskar i ovnen i ca. 30 min på 200 C, så de er bløde og til at blende.

Fordel dejen i 8 muffinforme og bag dem på 200 C i ca. 40 min.

Når muffinsene er afkølede, smelter du chokoladen over et vandbad eller i mikrobølgeovnen og fordeler den over græskar muffinsene. Så er de sgu lige til at høvle, og jeg lover de er gode 😉

kostvejledning, hvor der er plads til kage og et glas vin! Se mere HER <3

De kan sagtens spises uden topping, og vil du have dem 100 % sukkerfri så vælg i stedet 3 spsk Fiber Sirup Gold eller Sukrin Melis, i stedet for dadler.

Find et hav af flere melfri og sukkerfri opskrifter HER og følg evt. @sydhavnsmor.dk 🙂

glutenfri græskarmuffins
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top