May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Se billeder af mit nye kontor på Nørrebro!

Poster Store
Annonce

Drømmen der endelig gik i opfyldelse! Det kan man vel godt kalde det, når noget man længe har drømt om og kigget efter, endelig er en realitet. At finde et blogger- og kostvejlederkontor, med en god placering og et godt lokale, til en pris der ikke væltede mig omkuld var ikke nemt. Men det lykkedes og jeg er så glad indeni mit 172 cm lange stativ.

Indretningen med nye møbler og billige, miljøvenlige plakater

Indretningen har været vigtig for mig og Anna, som jeg deler kontoret med. Vi splitter normalt dagene, så vi er her lige meget, men ikke på samme tid, da vi arbejder indenfor forskellige fag. Men vi samarbejder også, og vil også komme til at lave spændende ting sammen. Da vi overtog kontoret satte udlejer lokalet helt i stand – nye vægge, gulve, maling osv. og vi købte selv møbler og interiør, der skulle passe til vores begges business’. Det sidste vi kastede os over var væg-dekorationen, altså plakaterne, som vi har købt hos Poster Store, hvor jeg har handlet til privaten, flere gange før.

Plakaterne jeg har købt er:

Blue Sky // Marrakech Archs // Winter Morning // Peytil Blues

Desuden kan plakaten med teksten herover, som min kollega og veninde, synes var fin, købes her: // Lemonade

Poster Store har et hav af budgetvenlige plakater i alle stilarter, som både passer godt i et kontor som vores, i det private og til børneværelset. Sofus børneværelse er også fyldt med fine plakater herfra, så jeg spurgte Anna om vi ikke skulle tjekke deres webshop ud, også fordi vores indretningsbudget ikke er det store, og priserne hos Poster Store er urimelige gode. De fleste plakater koster ca. mellem 50-135 kr afhængig af størrelse (A4 til 50 x 70 cm), og plakater til gode priser har jeg ikke opstøvet andre steder.

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver 30% rabat på Poster Stores plakater, eksklusive deres selection plakater. Koden kan bruges op til 14 dage, og er “may30”.

En anden grund til jeg gerne købe mine plakater hos Poster Store er at de er miljøbevidste. Deres plakater er trykt på premium papir, som bærer FSC miljømærket for ansvarligt skovbrug. Deres trykkeri og hele produktionen af plakaterne har Nordic Swan Ecolabel – et af de strengeste miljømærker i Europa. Hey, hep, dét er fedt. Så vi røg på dén, og havde i sidste ende egentlig bare svært ved at begrænse os, fordi kontoret jo trods alt ikke er større 😉

Rammerne har vi købt samme sted – der findes aluminiums rammer i skinnende guld, kobber, sølv og mat sort. Trærammerne (som jeg er mest til, og derfor også selv har købt) har de i eg og valnød samt fyrretræ med sort og hvid. Rammerne har akrylglas. Det har de samme egenskaber som glas, men de er lettere og brudsikre, hvilket passer mig fint 😉

Både Anna og jeg elsker at indrette. Og vi er svært tilfredse med vores nye hyggelige kontor i Ryesgade, som vi ser frem til at tilbringe rigtig mange timer i fremover, alene, sammen med hinanden og ikke mindst sammen med vores kunder og klienter <3 YAY – kom endelig forbi! 🙂

Del på Facebook

2 kommentarer til “Se billeder af mit nye kontor på Nørrebro!”

    1. Hej Marianne

      Tak hvor er du sød – jeg er tosset med det sort/hvide af den kvindelige hatte-skikkelse 🙂 Og alle de fine plakater de har til børn, som min datter har fået hængt op på hendes værelse også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

børneplakater
Bolig
Sydhavnsmor

Fede, billige børneplakater

ANNONCE Fra øverst til venstre: Moonship Poster, Business Poster, Verdenskort Dyr Plakat, Minionstegning lavet af min far, Hvalen Plakat De sidste mange måneder har vi

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top