Unbelievable Netflix
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Serien du SKAL se i september

I denne måned tipper jeg blot om én serie – fordi den simpelthen er et must! I starten af september var jeg inviteret i Dagmar, af Netflix, for at se en ny amerikansk serie, der hedder Unbelivable. Jeg havde ingen (høje) forventninger til serien og havde inviteret ved gammel veninde med ind i biffen, og vi anede faktisk ikke hvad vi var på vej ind at se.

Instruktøren, produceren og hovedrolleindehaveren Kaitlyn Dever var en tur i Danmark for at promovere serien. Instruktøren Susannah Grant stod bl.a. også bag Erin Brochovich. Jeg sad og proppede slik i munden, mens de fortalte om seriens historie og jeg blev mere og mere fanget.

Historien er rigtig væmmelig. Den handler, uden at afsløre for meget, om en pige der er blevet voldtaget i eget hjem. En ukendt mand er brudt ind hos hende, har voldtaget hende, og smuttet igen. Ikke en rar fortælling, og skuespillet er så gennemført, at man virkelig får ondt i maven…

Pigen der spiller hovedrollen er som sagt Kaitlyn Dever, og hun er udråbt til at blive den næste store Hollywood-stjerne. And I’ve seen her IRL 😉 … Men ok, der var også engang en mand der sagde at jeg ville ende med at blive gift med en rig italiener og flytte til Venedig. Måske havde han set forkert i spåkuglen og forvekslet Martin (der er halvt tuneser) med en italiener… og jeg bor jo rent faktisk ret tæt på Venedig… kanalbyggeriet på Sluseholmen, som ligner lidt… såeh…

I kan se traileren til serien her

Hvilke serier vil I anbefale os andre at se? Smid gerne en kommentar herunder <3

Del på Facebook

5 kommentarer til “Serien du SKAL se i september”

 1. Kan varmt anbefale Our Boys, et must see i min verden?

  The handmaid’s tale

  The Affair

  Big Little Lies
  God fornøjelse ??

 2. Vi har også fået set Unbelievable herhjemme.
  Virkelig en fin lille miniserie med godt skuespil – og ja, en væmmelig historie.

 3. Den må ses. Tak
  Har set mommy dearest mommy dead, pyyyyy tragisk og sand historie (både som dokumentar og serie)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Kultur
Sydhavnsmor

Mays guide til København

København København er min by. Og din – bevares 😉 Jeg har altid boet her – ærke-Københavneren vil nok kalde mig landsbytosse, eftersom jeg er

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top