May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Ferien går til… et meget varmt land!

Ferien går til...

En solskinsdag, på tribunen i Astrid Lindgrens Verden i Sverige, spurgte Tina og Alexandra mig (på fotos herover), om jeg skulle noget d. 18. september. For de havde planer om at glo på flotte mænd, drikke rødvin og æde ost i lange baner. Dét synes jeg lød som en god plan, og spurgte min bedre halvdel, om det var okay jeg daffede fra Sydhavnshytten, i fire dage, med damerne, og muligvis kom en kende mere rundkindet hjem. Heldigvis sagde han ja!

Hedebølge, sgu!

I onsdags tjekkede jeg vejrudsigten, som lover sol og F****** 33 grader på ankomstdagen! Der bliver hedebølge, sgu! Først troede jeg at yr.no måtte have fundet byen i et andet – mere eksotisk – land, men den var sgu god nok!

Men den er god nok, de lover sgu 33 grader i Paris i næste uge – og fuld skrald på solen!

Jeg har haft så ufatteligt travlt (med alt det her) det sidste stykke tid, at jeg helt har glemt at glæde mig til turen, men nu er roen ved at sænke sig over Sydhavnsfruen, og NU kan jeg sgu ikke vente på at vi skal køre croissanter ned i lange baner, vade hele Paris tynd og glo på frække franskmænd.

Christina er efterfølgende hoppet med på turen, så vi bliver fire – alle bloggere, blottere og (rødvins)bællere 😉

Vi har booket (en topfed) lejlighed i 5. arrondissement, i centrum af Paris. Jeg lover jeg smide et indlæg op, med oplevelser og tips til byen, når vi vender retur. Men har I nogle fifs og must-do’s for sådan en flok aber som os, så smid endelig en kommentar herunder <3

Sidst jeg besøgte byen var i 2013, da Uma var knapt et år. Jeg havde hende med – først fire dage i Berlin, og så fire dage i Paris – for at besøge veninder. Det gik skide godt, jeg vadede 25 km dagligt og levede af bananer og croissanter dagen lang, og en helvedes masse rødvin og god mad om aftenen, når dem jeg boede hos fodrede mig. Denne gang skal jeg have masser af ged, grin og is med de tre, dejlige damer! Og det glæder jeg mig til!

Del på Facebook

1 kommentar til “Ferien går til… et meget varmt land!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top