May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

SE DEN TOTALE MAKEOVER AF sydhavnsmor.dk!!!

For et lille års tid siden fik bloggen her helt nyt udseende. Jeg gik fra at ligge under Bloggers Delight, til at ligge på egen platform, og få min egen agent. Derfor fik sydhavnsmor.dk også helt nyt udseende. Men der var bare mange ting der haltede, såsom at det var svært at lægge en kommentar, finde søgefeltet, hvis man skulle søge efter et indlæg eller en opskrift – og rigtig mange andre ting.

Derfor skrev jeg til Carina Due fra BrandSome, som er den vildeste marketings-badass, og som lever af at hjælpe offentlige personer og virksomheder med at brænde igennem på de sociale medier. Jeg elsker mit job, men jeg er virkelig ikke lærenem ift teknikken der ligger bag. Derfor hyrede jeg Carina til opgaven, og jeg er mere end LYKKELIG for hvor meget bloggen nu spiller, både fra computeren og fra mobilen!

SHOPPEN PÅ sydhavnsmor.dk

Som flere af jer måske ved, er jeg jo også uddannet kostvejleder, og har fået kontor på Ryesgade, hvor jeg hver tirsdag og onsdag har kunder i personlige forløb. I stedet for at få en hjemmeside kun til kostvejledningen, er der nu etableret en shop på bloggen, hvor man kan finde alt om min kostvejledning, forløb, vægttabspakker, priser og meget mere. Se HER. Jeg synes den er blevet så MOTHER F****** fin, og overskuelig – hvad synes I? 🙂

Vil man fx gerne købe en vægttabspakke klikker man bare HER, og så kan man vælge mellem 1300,1400,1500,1600 eller 1700 kcal. Har man svært ved at finde ud af hvilken pakke der passer til én, er man meget velkommen til at sende en mail til kostvejledning@sydhavnsmor.dk, så hjælper jeg selvfølgelig med udregningen (som man også kan google sig frem til).

Jeg håber selvfølgelig også at I synes at domænet her, er meget mere overskueligt og nemt at navigere rundt i. Jeg mangler blot selv at få tilføjet billeder til alle indlæg, men ellers er alt på plads, og som jeg gerne vil have det, for at brugervenligheden er så god som den kan blive 🙂

Bloggen blev rykket i går, mens jeg lå med feber og svimmelhed, men i weekenden, hvor Martin og jeg er på kæresteweekend (følg med på Instagram @sydhavnsmor.dk, hvis I vil), skal det dælme fejres! HURRA, jeg er glad 🙂 <3

Del på Facebook

4 kommentarer til “SE DEN TOTALE MAKEOVER AF sydhavnsmor.dk!!!”

  1. Jan Grube Christiansen

    Ser rigtig godt ud ?
    Alt spiller og rigtig nemt at komme rundt og tilbage igen. Stort Tillykke.

    1. TAK Jan! Jeg er også meget glad – synes det er dejligt at høre, at du også synes det er nemt at komme frem og tilbage i 🙂 KH

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Cykelhjelmshelvedet

Alt taget i betragtning, ser jeg mig selv som en god mor. Jeg vil gå gennem ild og vand for mine børn. Æde en lort,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top