May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Endelig kan jeg fortælle jer det!

I sommerferien stak jeg af fra sommerhuset og familien i en uge fordi jeg skulle hjem og arbejde. Jeg havde rimelig heftig sved på panden i den uge, fordi jeg havde gang i et stort projekt, som jeg LÆNGE har glædet mig til – også til at fortælle JER om! For det er stort for mig, og noget jeg i en længere periode har drømt om, men ikke rigtig vidst om kunne blive til noget.

I starten af det nye år, udgiver jeg en sprit ny kagebog hos forlaget People’s Press! Jeg er O V E R S P Æ N D T !

I ved måske at jeg sidste år lavede en e-bog med sundere kager, uden mel og sukker. E-bogen, som har haft god succes, inspirerede mig (også fordi et hav af jer opfordrede mig) til at tænke skridtet videre og udgive en NY kagebog, med nye opskrifter med endnu mere smag og konsistens, i fysisk form. For der er alligevel noget lækkert ved at have sådan en Børge-dreng i papirform, mellem hænderne, når der skal bages. Men altså, man udgiver altså ikke bare sådan lige en kagebog i fysisk form jo 😉 Så….

Jeg sendte et pitch til forlaget People’ Press, som heldigvis synes det var en rigtig god idé. Kort efter var aftalen på plads, og formen på bogen – som bliver en bog fyldt med kager med grøntsager, der er glutenfri.

Min nye – fysiske – bog er ikke den samme som min e-bog. Så I kan G L Æ D E jer til sundere kager, der smager af lækkerhed, er nemme at bage og som er fyldt med årstidens grøntsager.

Jeg skal nok fortælle mere, når vi nærmer os udgivelsen <3

Del på Facebook

2 kommentarer til “Endelig kan jeg fortælle jer det!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top