May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Det føles SÅ vildt!!!

Længe har jeg gerne ville udvide biksen lidt. Det er jo noget man bliver nødt til at tænke på, når man er egen chef, og pengene ikke ryger ind automatisk, hver måned 😉 Noget jeg i flere år har ønsket mig, var mit eget kontor. Et bloggerkontor – som nu også skulle bruges til kostvejledning. Men det er svært at finde et godt sted, til en pris der er til at betale.

Sidste år faldt jeg over nogle lokaler i Sydhavnen, der kunne blive gode. Men eftersom vores dagligdag foregår i SV, synes jeg også der var noget tiltrækkende ved at komme lidt ud af bydelen. Også selvom jeg elsker Sydhavnen 😉 Jeg blev for et par måneder siden tilbudt et kontor på Vesterbro, men det var ikke oplagt til hvad jeg skulle bruge det til.

Men pludseligt dukkede der er tilbud op, som jeg sommeren igennem grublede over. Heldigvis tog jeg beslutningen om at se kontoret for et par uger siden, og det var bare DET! Et super fedt sted, på Indre Nørrebro, 150 meter fra søerne! Det ligger centralt og godt, ligger med vindue ud til gaden, i det hyggeligste kvarter, blot 15 minutters gang fra Nørreport og Indre Kbh. Lige ved siden af alle de gode madsteder på Nørrebro (til mine frokoster ;)), og som sagt kun to minutter fra søerne, hvor jeg fremover vil tilbyde walk’n talks (i form af bootcamps), så vi bevæger os imens vi snakker). YAS!

ENDELIG åbner jeg op for personlig kostvejledning! Til september, i MIT NYE KONTOR (!) ved søerne, på Indre Nørrebro. Nærmere bestemt i det fineste, hyggelige lokale på en af Indre Nørrebros absolut dejligste gader, Ryesgade 6. Sammen med psykoterapeut & restorativ yogalærer Anna Hvas. Jeg er at finde på adressen hver tirsdag og onsdag. Hun kan fanges til restorativ yoga og psykoterapi mandage og torsdage.

Personlig kostvejledning

Hver tirsdag og onsdag kan du få personlig kostvejledning hos mig, på Ryesgade 6, kld. og jeg GLÆDER MIG!

Jeg har glædet mig meget til at starte personlig vejledning op. Det er bare noget andet, selvom man selvfølgelig godt kan tabe sig ved online forløb, at møde jer i virkeligheden! Jeg havde selv svært ved at tabe mig, og holde vægten, indtil jeg fik vejledning hos en kostvejleder. Hun (sammen med min egen motivation) fik skovlen under mine dårlige vaner, og jeg blev motiveret til at tabe mig 10 kg. Jeg gik fra knap 72 kg til 62 kg på ca. fire måneder. Alt imens intet var forbudt – der var både plads til søde sager og et glas vin eller flere i ugen.

Min vejleder inspirerede mig så meget, at jeg selv tog uddannelsen som kostvejleder. Siden februar har jeg hjulpet en masse kvinder med at tabe sig – uden at noget er “forbudt”. Jeg går ikke ind for et quick-fix, hvor du er i et ekstremt kalorieunderskud. Eller “kure”, hvor du ikke må spise sukker, drikke et glas vin, eller skal have “madpakke” med til middage. Mine kunder fåe nye vaner og redskaber, og lærer at tænke på en anden måde, som gør at de kan holde vægten efterfølgende. Meget ved man måske i forvejen, men skal lige have genfortalt – andet er helt nyt, og giver pludselig mening og motivation. For det KAN lykkes – for alle, at tabe sig.

Det er, som mange ved, i virkeligheden dét at holde vægten, efter et vægttab der er kunsten. Det ved jeg alt om. Jeg har ikke taget et gram på siden jeg selv gik i gang med mit vægttab forrige år, og jeg synes ikke – for første gang i mit liv- at det har været svært. Nu glæder jeg mig over at kunne hjælpe andre med et sundt, vedvarende vægttab.

Det er helt almindelig mad, jeg anbefaler dig at spise sammen med din familie. Fx ris med boller i karry, lasagne, fisk med kartofler osv. til aftensmad, eller rugbrødsmadder med proteinrigt pålæg og grønt til frokost, osv. Selvfølgelig tager jeg særlige hensyn, hvis der er noget du ikke tåler osv., som fx cøliaki.

Hver tirsdag mellem kl. 10 – 19 og onsdag mellem 9.30-14.30 holder jeg åbent i mit kontor på Ryesgade 6, hvor jeg med stor passion vil hjælpe jer med at nå jeres mål – for mit mål er at nå dit mål 😉

Herunder kan I læse lidt mere om forløbene og mulighederne for kostvejledning

I er selvfølgelig meget velkomne til at skrive mig en mail, hvis I fx ønsker andre typer forløb, som fx personlige walk’n talks osv 🙂

Vægttabspakke (650 kr)

Vægttabspakken indeholder

 • 3 kostplaner til dit BMR/hvilestofskifte tilpasset dit BMR/hvilestofskifte, med 6 daglige måltider
 • en bytteliste med et hav af muligheder, så dagene ikke bliver ens
 • en skriftlig vejledning
 • måltidsforslag 
 • mellemmåltidsbytteliste

Vægttabspakken indeholder en skriftlig vejledning, således at du selv kan gå i gang med dit vægttab. Ønsker du ugentligt kontrol, kan du tilkøbe drop-in vejledning (se nedenfor).

Denne pakke indeholder ikke personlig vejledning.

Skræddersyet, personlig kostplan inkl. samtale (899 kr)

Ønsker du en skræddersyet kostplan, som laves efter dine særlige ønsker, er prisen 899 kr inkl. en times kostsamtale. Prisen inkluderer også vejning + kropsanalyse på Tanita vægt.

Startpakke – 4 uger (1599 kr)

Kostvejledning + vægttabspakke inkl. kostplaner til dit BMR/hvilestofskifte (60 min.), vejning og kropsanalyse på Tanita vægt.

Den første samtale bruges til at få afklaret, hvilke udfordringer du har, hvad dit mål er – og hvordan vi sammen får dig derhen. Desuden gennemgår vi vægttabspakken, som blandt andet inkluderer 3 kostplaner tilpasset dit hvilestofskifte/BMR, måltid- og mellemmåltidsbyttelister, samt måltidsforslag.

Herefter får du 3 opfølgende kostsamtaler á 25-30 min. inkl. vejning og kropsanalyse på Tanita vægt.

Par-startpakke – 4 uger (2399 kr)

Startpakken kan også bookes til to personer (par, veninder, naboer osv.), der ønsker at tabe sig sammen. Prisen for to vægttabspakker, vejning og kropsanalyse på Tanita vægt, samt 3 fælles kostsamtaler er 2399 kr (spar 800 kr).

Opfølgning- og opfølgningspakker (fra 262,50 kr)

1 konsultation (350 kr) / 4 konsultationer (1200 kr) / 8 konsultationer (2100 kr)

Status på din kostplan og forløbet, vejning og kropsanalyse på Tanita vægt, samt evt. tilretning af planen (25-30 min.).

Vejning og kropsanalyse (200 kr pr gang /1700 kr for 10-turs klippekort)

Her får du en omfattende kropsanalyse på Tanita vægt (15 min.):

Du får en strimmel der viser din

 • vægt
 • fedtprocent
 • fedtmasse
 • muskelmasse
 • mængden af visceralt fedt (det farlige fedt, der sider rundt dine organer)
 • BMI
 • kropsalder
 • væskebalance

Efter vejning gennemgår vi kort analysen sammen. Du får en udskrift af analysen med hjem.

Køber du et 10-turs kort, skal det bruges indenfor 3 måneder, med mindre andet er aftalt på forhånd.

6- og 12-ugers personlige forløb

Jeg åbner selvfølgelig også op for 6- og 12-ugers personlige forløb. Skriv en e-mail til kostvejledning@sydhavnsmor.dk for pris, hvis du ønsker én til én vejledning hvor du får

 • en skræddersyet kostplan
 • 1 times kostsamtale første gang vi mødes
 • 6 – eller 12 opfølgningssamtaler á 25-30 min.

Bootcamp – 6 uger (1500 kr)

Bootcampen foregår i grupper af max. 10 personer

Det får du

 • vægttabspakken (se overfor)
 • 6 x vejning og kropsanalyse (se overfor)
 • 6 x walk’n talks – inspirationssnakke med mig og de øvrige i gruppen, når 6 tirsdage sammen går rundt om to af søerne (ca. 3 km).
 • Online vejledning på mail hver mandag

Dette tilbud er for dig (og din veninde/mor/far/søster eller nabo) der ønsker at få sundere vaner. Vægttabspakken, der passer til dit BMR/hvilestofskifte, giver dig alt hvad du har brug for, for at komme i gang med et sundt vægttab. Vægttabspakken indeholder foruden tre kostplaner, byttelister, mellemmåltidsforslag, min e-bog med 20 opskrifter på kager uden mel og sukker, med grøntsager. Vægttabspakken indeholder også en skriftlig vejledning, der gør det nemt for dig at komme i gang med det samme.

Deltagerne på bootcampen inspirerer hinanden, samtidigt med at vi får bevæget os og får frisk luft. Hver tirsdag starter med at alle vejes (skjult), og vi herefter går rundt om to af søerne. Hver mandag svarer jeg på alle de spørgsmål I måtte have i ugen, på mail.

Jeg melder snart ud med dato og tidspunkt for første bootcamp, men skriv endelig en mail, hvis du har interesse i at deltage!

Skriv til kostvejledning@sydhavnsmor.dk for booking.

KOM FORBI! 🙂

Følg gerne med på @sydhavnsmorskostvejledning på Instagram <3

Del på Facebook

1 kommentar til “Det føles SÅ vildt!!!”

 1. Stort tillykke 🙂
  Det er rigtig godt, at du nu kan udleve dette og arbejde med det, som du er god til og brænder for 🙂
  Held og lykke søde!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top