May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Før- og efterbilleder af 3 bloggeres hår

Mit hår inden Mia gik i krig
Før-billede af Christinas (ødelagte) hår

Reklame (håret er mit eget, men hænderne der ordnede det var Mia Juuls) 😉

Jeg havde i dag hevet mine to (blogger)veninder og kollegaer, Nana (som også står mit agentur) og Christina med til Køge. Køge har jeg længe haft crush på, både fordi jeg synes byen er skide hamrende hyggelig og fordi min faste frisør, Mia Juul slår sine faglige og daglige folder her. Mia går meget op i økologi, som jeg selv, og så er hun en bæredygtig frisør, hvilket betyder at hun bruger produkter der er mere skånsomme for miljøet og os (også gravide og ammende).

Hår er noget man ikke messer med. Det under armene, på bentøjet og mellem bentøjet, er noget jeg ikke har et særligt personligt forhold til. Men det der sidder på mit hoved kan jeg godt lide ser pænt ud. Det var blevet noget slidt at se på, og derfor havde jeg anbefalet Nana og Christina, som også trængte til nyt hår, at tage med. Mia, synes om idéen, hvilket altså resulterede i en hel dag i veninde-skab under saksen og sølvpapiret.

Jeg har efterhånden besøgt en del frisører og jeg har – med hånden på hjertet – ikke vendt tilbage til den selvsamme så mange gange som jeg har gjort hos Mia. Hun er ikke bare dygtig, hun er også sjov, pæn og fatter min dårlige humor – ting jeg sætter pris på 😉

Undervejs kørte vi, ud over alle de snacks vi fik serveret af Mia, nogle pizzasandwiches fra det lokale Pizza-hus ned, og Nana synes det var guuuf 😉

Blond for altid

Jeg er og bliver blondt. På alle måder 😉 Og det samme gælder Christina. Hun er dog en af de skarpeste knive i katederet, som man siger på Sydhavnsk. Hun har job hos TDC, er blogger og så har hun også sin egen designvirksomhed, Designed Learning, som laver de fineste lærerige spil og plakater mm. til børnefamilier. Christina har tidligere haft et par uheldige oplevelser hos frisører, som har gjort at hendes hår var blevet pis-gult, og dét skulle reddes. Det fik Mia ordnet, og hun gik derfra med langt flottere og sundere hår (vil man vide hvad der foregik præcist forklarer Mia det faktisk i en story på min Instagram @sydhavnsmor.dk, som man kan skynde sig at se hvis man læser indlægget short efter udgivelse). På min IG kan man se en masse stories fra dagen generelt – vi havde en GOD dag. Jeg synes det rå-spiller det der med venindedates til frisøren. Det vil jeg sgu anbefale jer. Faktisk spurgte vi om vi måtte give jer en rabatkode hvis I bestilte en omgang nyt hår (inkl. farve) og Mia sagde, at det var cool, og at den gjaldt til slut september. Så skal I have ordnet garnet, kan I få 10 % ved at sige I har læst det herinde. I kan også sige at I har læst det ovre hos Christina eller Nana, hvis I ikke vil kendes ved mig, og hellere vil associeres med en af de andre 😉

Mia vasker hår, Nana nyder det og jeg prøver at komme op fra stolen 😉

20 års natural

Nana, som jo også er min (sygo fede) agent, havde Gertrud med. Hun er mor til to drenge på 10 og 7, og som rosinen i pølleenden nappede hun og manden lige en 3’er, som resulterede i et styks utroligt lækkert kvindeligt afkom, Gertrud. Gertrud var selvfølgelig med i dag. Og Gertruds mor, altså Nana, havde ikke farvet garnet siden engang for mere end 20 år siden. TYVE (!) år siden. Så hun gad godt der skete noget vildt – og det blev sgu flot. Hun fik lyse striber i sit natural hår, og det klædte den flotte frue, dét må jeg sige.

Btw. blev jeg mødt af Køge på en yderst fræk måde i dag. Jeg hoppede på toget i Sydhavnen og ca. 40 min. senere steg jeg ud af toget, og det første jeg faldt over var et par brugte frække trusser der var smidt på perronen. Jeg vidste de kunne andet end hår i Køge 😉

EFTER-billede af Christinas hår

EFTER-billede af mit garn

Vil I se Nanas nye hår, gør I det bedst ved at fange hende på stories på @abudhabihausfrau – ligeledes kan I fange Christina på hendes IG @karmamilli.dk – begge er forøvrigt skide sjove, og så har Nana verdens bedste smag for boligindretning (se lige hendes hjem her), og Christina har så sygt meget selvironi og ligner en blanding af Lady Gaga og Sarah Jessica Parker (hvem gad ikke godt det?)…

Mette Marie, der er Køgegenser, og som jeg altid sender en kærlig tanke, når jeg dingser rundt i hendes by, har lavet et hashtag der hedder #KøgeErCool, og jeg gir’ hende sgu ret. Men i dag opfandt jeg selv et, som jeg også synes spiller – #FrisørMiaJuulErCool – og det mener jeg sgu af hele mit hjerte. Dagen i dag var optur, og jeg kan have svært ved at få armene ned over hvor meget godt denne blog har givet mig af oplevelser. Men størst af alt er det mine nye venskaber.

Vil I se Mias arbejde kan I smække hende et følg her.

Del på Facebook

3 kommentarer til “Før- og efterbilleder af 3 bloggeres hår”

  1. merete.buddig@gmail.com

    I ser sgu dejlige ud, I travle kvinder. Godt I er gode til forkælelse, måske jeg skulle tage en tur til min opvækst by?☺️? og et klip? knus

  2. Flot hår I alle har fået! Men det ser ud til at I alle har fået et gråligt skær, er det med vilje? Eller er det lyset på billedet?

    1. Vi har fået noget shampoo i der gør det lidt gråt, men så snart vi vasker håret er det ude og ikke mere gråligt skær 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top