May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Grim snak i internetland

Jeg ved, at fx nogle af mine kolleger, får en ordentlig sviner engang i mellem. For noget de har sagt eller skrevet. Det oplever jeg ikke så ofte selv, og grunden er måske, at jeg ikke er så kontant i min udmeldinger, eller skriver noget decideret dårligt om nogen. Heller ikke når det gælder et samarbejde.

Men er det så troværdigt, når jeg overvejende kun fortæller det gode, ifm. mine samarbejder? Ja! For skulle jeg teste et produkt, eller skrive om et firma, ville indlægget aldrig blive udgivet, hvis ikke jeg synes om det. Jeg har mange gange fået forespørgsler på samarbejder der ikke var indenfor min målgruppe, eller interesse. Så takker jeg nej. Jeg har også indgået samarbejder med firmaer, hvor jeg har skulle teste nogle produkter, som ikke har gjort nogen forskel for mig. Eller som jeg ikke synes om. I de tilfælde er samarbejdspartneren jo heller ikke interesseret i at jeg skriver, at produkterne ikke virker, eller jeg ikke kan lide dem.

Klap karry hvis du ikke har noget pænt at sige

Det samme gælder i “høflighedsland”. Har man ikke noget pænt at sige om andre, så lad være med at sige noget. Det er i dag alt for nemt, at gemme sig bag sin computer eller telefon, og smide uhøflige og dumme kommentarer ud i internetland. Ting mange aldrig ville turde at sige, hvis de stod ansigt til ansigt overfor personen der får de grimme ord kastet i ansigtet. Det er fandme kedeligt. Og jeg forstår det altså ikke. For jeg ved da godt, at vi bombarderes med en masse lort – sikkert også engang i mellem fra denne kanal 😉 – men hvis man ikke synes om det man læser, hvorfor så overhoved kommentere på det, med mindre det er helt forkert, det der står.

Aldrig har forældre været så optaget af opdragelse, som vi er i dag. Men vores børn lærer jo af os. Og når ser og læser, hvor grimt vi behandler hinanden på nettet, så lærer vores børn det samme, og tror at det er OK. Og det er jo ikke OK. Ingen kan lide dem, der ikke opfører sig ordentlig. Og vi vil sgu da gerne have at andre skal kunne lide vores børn, ik?!

Hvad tænker I om det her? Synes I også, at det går helt over gevind med grimme kommentarer, lukkede bagtale-apps osv. på nettet?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top