billedredigering før og efter
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Tips til gratis og nem billedredigering – se før & efter-billeder

Det er ikke fordi jeg er en verdensmester i billedredigering, men jeg har lært mig selv lidt, eftersom der bliver høvlet en del fotos af fra min telefon dagligt. Tager man et kig i mine fotos på min telefon finder man flest madbilleder. Nogle gange bliver jeg faktisk flov, når nogle spørger om de må se mine unger (som er hemmelige på mine sociale medier) fordi jeg skal flere måneder tilbage.  De er dog det vigtigste i mit (virkelige) liv 😉

Da jeg startede bloggen for over tre år siden, havde jeg en vision om at være hemmelig selv. Ikke at vise billeder af mig, men det var der flere der synes var for upersonligt, så jeg smækkede i ny og næ et foto op af undertegnede og kunne jo godt se – på andre blogs, at det var sjovere at følge med når man kendte personen bag domænet.

EFTER 

Gyldendal Studio

Plakaten kan du finde HER

På min Instagram @sydhavnsmor.dk har jeg fået flere søde spørgsmål til hvilke programmer der er nemme at bruge når man skal redigere. Så jeg besluttede mig for en bette guide. Jeg er alt andet end en teknisk haj, så jeg kan med sikkerhed fortælle jer, at det er nemt at bruge appen VSCO, der er gratis. I kan se billedet herover, som er fra billedserien fra mit indlæg om vores makeover i Sydhavnenshytten (vores lejlighed). Du kan se alle billederne HER. Nedenfor kan I se billedet før jeg redigerede det. Jeg måtte lysne billedet fordi det regnede og var meget mørkt på dagen hvor jeg skulle skyde serien. Det er ret vildt hvor stor forskel der er, ikke?

FØR

billedredigering før efter

På VSCO kan du både lysne fotos, sætte skarphed, kontrast, skrue op og ned for farverne og meget andet. Appen er virkelig nyttig og nem at finde rundt i. Det er bare noget med at lege med den, så finder man hurtigt ud af hvordan den fungerer.

Desuden er jeg glad for appen Pixlr, som jeg også har hentet gratis ned på min telefon. Den bruger jeg mest til at beskære billeder med, eller hvis et billede skal have tekst på. Langt de fleste billeder jeg tager, tager jeg med min Iphone X. Jeg er forelsket i portræt-funktionen, som tager nogle vildt gode billeder.

Herunder kan I se et andet eksempel på før- efterbilleder. Det er fra mit indlæg om en deluxe julefrokost på budget, hvor jeg deler opskriften på en super sund udgave af ris a la mande (hytte a la mande), der smager fantastisk, og kan spises med god samvittighed dagligt, sgu 😉 Du kan finde opskriften HER <3

Jeg vil anbefale dig at starte med disse to gratis apps, hvis du gerne vil lære at billedredigere, uden for meget bøvl og sved på panden. Der er vildt mange muligheder på VSCO, nogle af funktionerne koster penge, men dem jeg bruger (basispakken) kan du bruge kvit og frit. Du spørger endelig bare (anti-eksperten her) hvis der er noget du vil vide <3 Jeg lærte ved at prøve mig frem, og spørge folk jeg kendte, der brugte de samme apps, og nu kan jeg i hvert fald en lille smule 😉

FØR 

hytte a la mande

EFTER 

Hytte a la mande

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top