
Uma siger “det er det bedste du har bagt. Nogensinde, mor”. Og jeg har fandme bagt meget, så enten har det været knap så lækkert det jeg tidligere har serveret 😉 – ellers er det her bananbrød bare lige i øjet. Jeg vælger at gå med det sidste 😉
Det skal du bruge til 1 aflang rugbrødsform
4 modne bananer
1 1/2 spsk rapsolie
3 store spsk Sukrin Gold
3 æg
230 g (glutenfri) havregryn
2 tsk bagepulver
1 stor spsk kanel
Evt lidt vanillepulver
1 spsk gul Fiber HUSK / loppefrøskaller
Sådan gør du
Tænd ovnen på 165 C varmluft / 180 alm ovn.
Blend alt. Lad dejen hvile i 10 minutter. Fordel dejen i en smurt (eller beklædt med bagepapir) rugbrødsform. Bag brødet midt i ovnen i 35 min.
Tag ud, spis en skive eller to med det samme. Opbevares i køleskab, og smager ifølge Uma bedst koldt, dagen efter.
4 kommentarer til “Glutenfri bananbrød uden sukker”
Jeg har økoloppefrøskaller… Er de så ‘grønne’ eller ‘gule’? Håber de kan bruges ; )
Hej.
Der er fine foto og hvordan man gør, men jeg får ikke selve opskriften frem!
Jeg har prøvet at gå ind på forskellige måder uden held.
Hilsen Annette
Opskriften står i selve indlægget? 🙂
Jeg holder med Uma. Virkelig god opskrift.
Tak for mange gode opskrifter “uden sukker” – det er mine favoritter.