
At tahini-cookies skulle stå langt foran i køen, ift lækkerhed, havde jeg ikke regnet med, da jeg gav mig i kast med dem. Men de hitter, dælme. Både i små og store munde. Nemme er de oven i bøtten også, så der er ingen undskyldninger for ikke at prøve dem af. Den nøddeagtige smag er helt vildt lækker!
Det skal du bruge til 8 tahini cookies
75 g havregryn
70 g tahini
12 små dadler fra bakke, uden sten
Læs også…
10 opskrifter med max 4 ingredienser
Sådan gør du
Blend alt og tilføj evt. et par spsk vand, hvis ikke konsistensen er til at arbejde med.
Tænd ovnen på 200 C. Form 8 cookies på en bageplade, beklædt med bagepapir, og smid dem i ovnen og lad dem bage i 10-12 min.
Vend dine cookies på ryggen og lad dem køle – SPIS!
Hver cookie indeholder 143 kcal.
Vil du have mere (kage)inspiration så følg også med på min Instagram @sydhavnsmor.dk og min kostvejlednings-profil @sydhavnenskostvejledning

1 kommentar til “Sukkerfri tahini cookies af 3 ingredienser (glutenfri)”
De ser lækre ud – og opskriften kan vidst ikke være mere simpel. Det må prøves. 🙂