tahinicookies
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sukkerfri tahini cookies af 3 ingredienser (glutenfri)

At tahini-cookies skulle stå langt foran i køen, ift lækkerhed, havde jeg ikke regnet med, da jeg gav mig i kast med dem. Men de hitter, dælme. Både i små og store munde. Nemme er de oven i bøtten også, så der er ingen undskyldninger for ikke at prøve dem af. Den nøddeagtige smag er helt vildt lækker!

Det skal du bruge til 8 tahini cookies

75 g havregryn

70 g tahini

12 små dadler fra bakke, uden sten

Læs også…

10 opskrifter med max 4 ingredienser

Sådan gør du

Blend alt og tilføj evt. et par spsk vand, hvis ikke konsistensen er til at arbejde med.

Tænd ovnen på 200 C. Form 8 cookies på en bageplade, beklædt med bagepapir, og smid dem i ovnen og lad dem bage i 10-12 min.

Vend dine cookies på ryggen og lad dem køle – SPIS!

Hver cookie indeholder 143 kcal.

Vil du have mere (kage)inspiration så følg også med på min Instagram @sydhavnsmor.dk og min kostvejlednings-profil @sydhavnenskostvejledning

Del på Facebook

1 kommentar til “Sukkerfri tahini cookies af 3 ingredienser (glutenfri)”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Uncategorized
Sydhavnsmor

Lampemani – UDSALG UDSALG UDSALG

Loftslampe i træ / Grøn glaslampe / Kobber bordlampe / Tråd pendellampe / Glaspendellampe / Gylden glaspendellampe /Bordlampe med flere pærer / Gulvlampe / Her er et hurtigt lørdagstip til boligtyperne,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top