May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Serier og dokumentarer du skal se i maj

OK, jeg er med på at du skal være lynhurtig, hvis du skal nå at sluge alt råt her, i maj. Men jeg kan jo ikke bare springe min føljeton over, og udelukke maj måned, fordi jeg er langsom og ikke har fået udgivet månedens serie-og dokumentar-indlæg endnu. Derfor: du må også gerne se dem i juni – de er dét værd 😉

Dead to me

En af de serier, der kan overskues på kort tid – hvert afsnit varer ca. en halv time, og der er i alt 10 afsnit. Serien handler om Jen (Christina Applegate), en ejendomsmægler, der mister sin mand i en ulykke. Hun er mor til to drenge og møder i sorggruppen kvinden Judy, som kommer i gruppen af lidt andre årsager… de bliver virkelig tætte veninder, men det er ikke helt så enkelt som det først ser ud til… Se den på Netflix!

Quicksand – Størst af alt

Elsker du svenske krimier så skal du se med her! Maja er en svensk gymnasiepige der tiltales for mord. Hun kommer i tanke om flere og flere ting der skete den dag hele klasselokalet var smurt ind i blod… ja, I skal bare se den – på Netflix, for den er spændende!

Følg Sydhavnsmor på Instagram HER <3

Jeg er på stoffer

Jeg er på stoffer er en række dokumentar-serier, hvor vi følger nogle forskellige familie/vennepar fra Danmark, som er stofmisbrugere. Vi følger dem i deres misbrug – og når de forsøger at komme ud af det. Jeg synes det er ekstra spændende, fordi min far har været leder af Mariakirken på Vesterbro i mere end 30 år, og jeg derfor selv har været inde på livet af mange af de udsatte mennesker i København, der gik- og boede på gaden. Klientellet i kirken har ændret sig fra år tilbage, i dag er det primært rumænere der kommer derinde, førhen var der mange stofmisbrugere. Det er en hård og barsk verden, og en daglig kamp om overlevelse, når man først har smagt på sagerne – du kan se serie-rækken på DR.dk gratis HER.

Abdel mellem fjender

En serie af dokumentarer med forskellige temaer – fælles for dem alle er dog de hedder “Abdel mellem fjender”. Abdel møder forskellige personer i disse programmer, fx en veganer, der kæmper for en bedre verden for dyrene, og en vaskeægte kødspiser, der holder fast i sin røde, store bøf. Kan de komme nærmere hinanden i deres holdninger – og forståelse for hinandens valg? Abdel Aziz Mahmoud møder også, i et af de andre programmer, to meget forskellige barnestjerner på sociale medier og deres forældre. Den ene er komiker Uffe Holms 5-årige datter Holly, som får flere hundredetusinde visninger, når hendes far lægger videoer på Instagram. Den anden er YouTube’er og realitystjerne Fie Laursen, som blev kendt som offer for digital mobning, da hun var blot 14 år. Du kan streame programmerne gratis HER.

Enlightened

OK, jeg skal selv skynde mig nu – for jeg har ikke færdiggjort den. Enlightened kan ses på HBO, og er med Laura Dern, som vi blandt andet kender fra Big Little Liars (som du selvfølgelig også skal se, hvis du ikke har været der allerede… men er du serie-fan, vil jeg vædde min lilletå på at du allerede har? Om få dage kommer sæson 2, by the way, og dét er vi nok ræddi’ mange, der har svært ved at vente på… ;). Amy (Laura Dern), får et grimt mentalt sammenbrud, og vender herefter tilbage til Californien som et bedre menneske, der har sat sig for at ændre sit liv og gøre livet bedre for sig selv og andre. Jeg hører ude i byen, at det er en enten-eller med denne serie. Altså at enten elsker man den ellers gør man ikke… så man flyder i hvert fald ikke bare let igennem, høres det til.

Læs også

Serier- og dokumentarer du skal se i april

Serier- og dokumentarer du skal se i marts

Serier- og dokumentarer du skal se i januar

Februar var så kort, at jeg glemte den 😉

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top