May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Fantastisk ansigtscreme til 64,95 kr!

Reklame for Matas

Som tidligere skrevet, har jeg været sådan én, der hurtigt kunne overtales til at købe mig ludfattig i ansigtscremer og andet hudpleje, hvis de pæne damer i de eksklusive varehuse talte godt for deres sag. For hvem vil ikke gerne ligne en million? Men hvem kan betale en million for det? Ikke mig, men det troede jeg i mange år, at man skulle, for at få en pænere hud.

For en måneds tid siden skrev jeg om mine daglige rutiner, som har givet mig den flotteste hud jeg har haft, måske nogensinde endda. Jeg besluttede mig for at teste en masse ansigtspleje fra Matas‘ Striber, som netop ikke koster en bondegård, og som alle dermed har råd til, for at se om de produkter kunne det samme (eller mere) som de dyre cremer der førhen førte mig ud i noget farligt overtræk. Matas Striber‘, som vi alle kender, har nemlig lanceret tre nye produkt-serier, og to af dem fik jeg fik fingrene i. Deres nye design er i øvrigt rigtig fint, og har dermed overtaget pladserne på min badeværelseshylde de sidste par måneder.

Min store test af ansigtspleje

Jeg har testet løs de sidste par måneder. Og hvad jeg er kommet frem til er, at jeg har fundet en ansigtscreme, blandt flere af de testede produkter, som helt sikkert bliver stående på min badeværelseshylde, for den er meget effektiv.

Jeg har testet Mild-serien til sensitiv hud og Anti-wrinkle +35 -serien til meget tør hud, som er nogle af de nyeste Matas’ Striber. Der findes også en Mild-serie til almindelig hud og Anti-Wrinkle til tør hud, og en Firming–serie til 50 +, men sidstnævnte kategori går jeg endnu ikke under 😉 Min favorit-serie er Mild-serien til sensitiv hud, den synes jeg passer rigtig godt til mig, der kan have tendens til rødmen og have ekstra irriteret hud. Den indeholder ikke parfume og lever op til både Den Blå Krans’ og Svanens krav (hvilket alle serierne i øvrigt gør). Cremerne fra Mild-serien Sensitiv er alle rige på allantoin, der virker beroligende på huden, og jojobaolie, der holder på fugten og virker plejende. Nogle af produkterne indeholder også SPF 15, der beskytter effektivt mod UVA- og UVB-stråler fra solen og dermed forebygger rynker, som jeg jo må indse er noget man i min alder får 😉

Min ultimative favorit er Matas Striber’s Mild Sensitiv-dagcreme, den fugter vildt godt gennem hele dagen, til trods for nærmest ingen cremer tidligere har kunne holde min hud blød og fugtig hele dagen. Men det hænger helt sikkert også sammen med, at jeg renser min hud hver morgen og aften (med en Micellar og Skin Tonic fra samme serie). Ansigtscremen fra Matas’ Striber Mild Sensitiv-serien koster kun 64,95 kr i Matas, og jeg vil hjertens gerne anbefale den til alle med sensitiv, tør og sart hud. Der findes ligeledes en natcreme, som er lidt federe i konsistensen end dagcremen, og den bruger jeg også efter rens hver aften. 

Hvis man lider af meget tør hud, indeholder Stribernes Anti-Wrinkle serie til meget tør hud også en rigtig god serum og olie, som jeg også bruger i min daglige rutine.

Del på Facebook

2 kommentarer til “Fantastisk ansigtscreme til 64,95 kr!”

  1. Jeg er blevet helt vild med de nye Matas produkter, og jeg kan vist takke dig for at gøre mig opmærksom på dem. Der er tilbud på produkterne lige nu, så de vist kommer ned i omkring 50 kroner. Jeg har lige købt både natcreme og dagcreme.

    1. Hvor dejligt at høre Mariannne 🙂 Jeg er også helt vild med dem, særligt den dag( og nat)creme fra Mild-serien til Sensitiv hud, er virkelig god for mig. Hvilken serie bruger du? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top