May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Småt men flot – før- og efterbilleder af vores soveværelse

FØR: Vores lille skrivebord stod i karnappen i stuen. Her sad jeg ofte og skrev – nu er skrivebordet flyttet ind i karnappen i spisestuen.

Sofus har længe haft værelse i lejlighedens mindst værelse, som egentlig er et gammelt køkken. Vores lejlighed er nemlig en dobbelt-lejlighed, da den er lagt sammen (af nogle ejere før os). Sofus har været pærestolt af sine 5-6 m2, som også inkluderer en vaskemaskine og tørretombler, men sådan er det når man er den sidstefødte -så arver man, og man får “resterne” 😉

Men vi har jo egentlig godt vidst at det ikke holder i længden. Når han hiver vennerne med hjem, eller de frække Sydhavnsdamer om 10 års tid, er der jo ikke rigtig plads til at lukke sig inde på værelset. Derfor blev vi nødt til at tænke kreativt.


UNDERVEJS: Skrivebordet er flyttet, og Martin har bygget skelettet til vores seng i vores mini-soveværelse af skillerumslægter fra Bauhaus.

Stellet er næsten færdigt… og nu er der klart til smeden og Martin kan sætte jerndørene op. Martin har herefter selv monteret ruderne som vi købte i Interglas.

Fra 5 til 6 værelser

Vores lejlighed er på 93 m2, og indeholder 5 værelser – stort åbent spisekøkken, stor stue, to mindre værelser og et lillebitte værelse (Sofus’ slash nyt walk-in closet). Men hvor faen’ skulle Martin og jeg sove, hvis Sofus skulle overtage vores soveværelse, som heller ikke er gigantisk, men trods alt større end hans nuværende?!

Derfor fik vi (mange) idé(er). Først overvejede vi sådan en seng man kan slå op af væggen om dagen og ned om aftenen, i stuen. Det har nogle af vores venner der bor på Frederiksberg, da de bor fire personer i en toværelses og dermed har været ekstremt opfindsomme. Men det virker sgu ærligt talt en smule besværligt, og ville vi nogensinde få slået den (uredte) seng op om dagen eller ville der bare ligge en seng midt i stuen hver dag? Nej!

DERFOR blev vi så overbegejstrede da vi fik idéen om at bygge et soveværelse i vores – alligevel ret uudnyttede karnap – stuen. Ind til vores gamle soveværelse (Sofus nye værelse) har vi fået en smed til at bygge os nogle New Yorker-døre i jern med glasruder i. Jeg synes det er det fedeste ved hele vores lejlighed (som også mangler en kraftig overhaling i entreen og badeværelset, hvis nogle skulle have lyst til at komme og lave noget pænt? 😉 )… derfor var det oplagt at vi fik samme smed ud og lave samme stil til vores nye soveværelse, sådan at vi ikke lukkede lyset af indtil stuen, og det samtidigt ikke virker som om at vi har hakket for meget af stuen af.

Efterbilleder – vores nye soveværelse i hjørnet af stuen

Nu efter 3 måneders tid (Martin har selv sat ruder i, lappet lufthullerne til rundt jerndørene, bygget stellet til sengen så vi får opbevaring under osv.) er vi endelig på plads i vores nye soveværelse, som jeg synes er blevet jern-lækkert og meget unikt. Jeg kender sgu ikke nogen der har så pænt et (lille) soveværelse 😉

Nogle gange handler det bare om at tænke lidt ud af boksen (eller glasburet om man vil;)) og har man hænderne skruet rigtigt på, som jeg kan takke min mand for at have – ikke mig!, så kommer man langt for en forholdsvis god pris. Vores lejlighed er skide godt indrettet ift værelser og snart er jeg også den heldige ejer af et walk in (tak igen, Martin). For helgohulan, vi har det sgu godt her i Sydhavnen! 😉



Del på Facebook

4 kommentarer til “Småt men flot – før- og efterbilleder af vores soveværelse”

    1. Ann-christina

      Virkelig en fed ide, og det ser SÅ godt ud. Hvad har prisen ca været frf jeres glas?
      Vh. Ann-christina ?

      1. TAAK <3 jamen vi kender ham der har hjulpet og Martin har selv lavet en masse. Hvis man skal have en lign. løsning af en smed som det kræver, så har jeg erfaret ved at kigge rundt, at det koster min. 50.000 kr 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top