May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Krydrede græskarmuffins (mel- og sukkerfri)

Man kan sagtens spise græskarkage eller græskarmuffins selvom det ikke er Halloween. Sofus elsker græskar, og ville have mig til at lave en græskarsuppe

men jeg havde mere lyst til kage (og det kan jeg altid også lokke i ham), så jeg eksperimenterede hvilket endte i nogle virkelig gode græskarmuffins.

I skal selvfølgelig have opskriften – den er lavet efter samme principper som alle de andre kager jeg har i min kagebog.

Og de kan spises med god samvittighed, jeg anbefaler også mine kunder i min kostvejledning at spise de her kager, frem for sukkerfyldte kager, selvom intet er forbudt dér heller. Men vil man have kage hver dag, er de her gode at kende til 😉

Det skal du bruge til 6 muffins (1 portion)

2 æg

150 g hokaidogræskar

1 spsk olie

2 hakkede valnødder eller 5 hakkede mandler

1 dl (evt. glutenfri) havregryn

2 spsk Sukrin Gold

Lidt kanel, stødt ingefær, kardemomme

1 tsk bagepulver

1/2 (øko) citronskal + lidt saft

Topping

SukrinMelis (Strø lidt SukrinMelis ovenpå eller lav en blanding af SukrinMelis + lidt vand og hæld ovenpå)

Sådan gør du

Skræl hokaidoen, skær den ud og kog den blød i ca 10 min. Mix alle ingredienser, bortset fra nødderne som hakkes og blandes i dejen efterfølgende. Hæld i 6 muffinforme.

Bag midt i ovnen på 180 C i 25 min. – stik en gaffel i, for at mærke om der hænger dej på gaflen, ellers skal den have lidt mere

Vil du have flere opskrifter? Så se HER!

Følg også gerne med HER hvis du vil have mere (kage)inspiration <3

mel og sukker
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Aftensmad
Sydhavnsmor

Grønne falafler lavet i ovnen

Da jeg var ung og sprød levede jeg af durümruller med falafler på Nørrebro. Jeg elsker stadig en god durüm med chilisnask og cremefraichedressing med

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top