May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting om mig

Sydhavnsmor
Processed with VSCO with b1 preset

Det kunne garenteret lige så godt handle om dig eller en anden det her, for jeg tror at der er mange andre kvinder der har det på samme måde?

 • Jeg har et (kraftigt) standpunkt til jeg tager et nyt; den ene dag æder jeg kokosolie i lange baner, den næste, finder jeg ud af det ikke er så sundt, som man har gået og troet i evigheder, og så stopper jeg brat og rør det ikke 😉
 • Jeg er vitterlig ikke vild med at gøre rent
 • Jeg gad godt være meget mere tjekket ift madplaner og gad godt kunne finde ud af at spare, men det kan jeg slet ikke, når det gælder mad (læs her)
 • Jeg er altid lige inde og tjekke at ungerne trækker vejret inden jeg selv går i seng (selvom de er 4 og 7)
 • Jeg har først oprettet en pensionsordning NU (i en alder f 36!) – så nu ribbes jeg hver måned for en god sjat, men jeg bliver forhåbentlig en glad pensionist 😉
 • Jeg har en eller anden åndssvagt ting med at jeg bedst kan lide at være den der sover tættest på hoveddøren, og ungerne længst væk, sådan at jeg nakke personen, hvis der kommer en 😉
 • Jeg kigger stadig på huse – hver dag – og drømmer mig væk til både Hareskoven, Espergærde og Dragør… men fååårk, det er en gigantisk beslutning jeg ikke kan tage! Elsker vores lejlighed og området her… vil bare have den have, altså!
 • I forlængelse af sidste punkt… har jeg ikke grønne fingre. Jeg elsker at se på blomster, ligge på en solstol i haven og bælle hvidvin, men jeg gider ikke klippe hæk og slå græs
 • Min yndlingsis er Zapp
 • Jeg er rimelig doven når det kommer til sport, men jeg går mindst 12.000 skridt dagligt – nogle få dage lidt færre, andre dage går jeg 25.000… for så er der mere på buffet-kontoen 😉

Læs også…

10 ting om Sydhavnsmor

10 ting du ikke vidste om mig

Del på Facebook

2 kommentarer til “10 ting om mig”

  1. Haha, det er også fjollet at være flov, som jeg. Det gør det næsten endnu værre 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top