Bæredygtig rengøring med naturlige produkter du har i hjemmet

naturlig  bæredygtig rengøring

Jeg kender en sød sydhavner der hedder Cecilie, hun er også blogger på Simply Fit, men hun er også forfatter. For nyligt udgav hun bogen “Naturlig Cleaning – Bæredygtig rengøring med naturlige produkter”, som jeg selvfølgelig har stående i min bogreol. Eller faktisk er den ikke kommet så langt endnu, fordi jeg hele tiden slår op i den for at finde de bedste tips til forskellig slags rengøring. Fx – hvilke produkter fungerer godt, hvis man ikke gider kalken i lokummet, hvordan fjerner man bedst pletterne på tøjet, hvordan renser man sine sneakers, briller osv. uden at belaste miljøet med en masse unaturlige kemikalier?

Jeg tillader mig at dele et af de tips med jer, nemlig dét med toiletrensen, fordi det er afprøvet og virkede godt for mig. Og fordi, som Cecilie selv udtrykker det i bogen “ingen gider et klamt toilet”, vel?

Det skal du bruge

1-2 spsk natron

2 dl eddike

5-7 dråber æterisk olie

Sådan gør du

Put natron i kummen, rundt nede ved vandet. Hæld eddiken derned og lad det boble af, inden du tilsætter olien (jeg droppede altså olien, for den havde jeg ikke liggende, men vil anskaffe mig én for bedre duft – det er jo meget rart det dufter, hvis man renser inden gæster ;)). Lad det hele boble så længe der er tid, inden du bruger toiletbørsten til at få det ulækre mørke kalk væk. Skrub til! Det virker! 🙂

Har du nogle gode husmodertips, der er for gode til ikke lige at dele i en kommentar herunder, så hold dig endelig ikke tilbage 🙂

Læs også

Sådan forebygger jeg aaaaalle mine tømmermænd

Eddike – et vidundermiddel

Sådan får du bugt med din blærebetændelse

Sådan får du lynhurtigt pæne, hvide og stærke negle

FØLG SYDHAVNSMOR PÅ INSTAGRAM HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *