May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Lækre mandel-havrekager uden mel og sukker

Jo, dé er lækre – og jo, de indeholder også sunde ingredienser, de her mandel.havrekager, som en sød læser, Anna, har tippet mig om.

Det skal du bruge til 16 kager

1 moden banan

2 æg

2 spsk Sukrin Gold (sukker kan bruges hvis du vil)

200 g glutenfri havregryn

100 g mandler

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne med en stavblender.

Tænd ovnen på 225 C og form 16 kager – gør dem flade. Bag i 12-15 minutter, køl dem af på en rist og fordel evt lidt smeltet chokolade over dem. Du kan også fordele lidt glasur lavet af SukrinMelis og vand over.

Find et hav af andre lækre opskrifter HER.

Følg med på Instagram HER for mere (kage)inspiration <3

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Boller
Sydhavnsmor

Populære melfri skyrboller

Jeg er ikke damen bag de melfri skyrboller, som jeg bl.a. fandt på coeliaki_livs IG-profil. Skyrboller er generelt et kæmpe hit overalt for tiden, og

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 36 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, guider til DIY’s og en masse andet.

May

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen