May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nemme marcipanpåskeæg af 3 ingredienser – sukkerfri

Det er næsten farligt, at jeg har lært at lave en så nem opskrift på marcipan, som endda er lavet uden sødestoffer. Jeg bruger kun naturlige sødestoffer normalt, men det koster lidt flere klejner og kan ikke købes i alle supermarkeder, men det kan dadler, som disse marcipanpåskeæg af 3 ingredienser er lavet af – foruden smuttede mandler.

Jeg elsker konfekt, og kunne leve af det 😉 Det er en af de bedste ting ved julen, bortset fra al samværet med venner og familie. Jeg synes det er tophyggeligt at lave konfekt med børnene, også selvom der ofte ikke er noget tilbage, når vi er færdige 😉

Vil I ha’ opskriften? Så værgso’! :

Det skal du bruge til dine marcipanpåskeæg:

  • (Sukkerfri) chokolade – almindelig 70 % kan også bruges, evt med din favoritsmag

Sådan gør du

Først laver du marcipanen, som ikke kræver andet end en omgang smuttede mandler, nogle dadler og noget kogende vand. Find opskriften her. Når marcipanen er klar, laver du nogle små aflange “bolde”, formet som æg og vender dem i smeltet chokolade, og topper marcipanpåskeægget med en smuttet mandel på toppen.

Smid påskeæggene i køleskabet og lad dem størkne, inden du kværner dem.

Marcipan æggene smager vanvittigt godt – ja, jeg tør godt sige, at de er på niveau med en god købe-marcipan, fyldt med sukker.

Følg med på Instagram HER for mere (kage)inspiration <3

Vil du have mere kage? Så se HER!


Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top