
Hvis ikke I allerede har prøvet denne opskrift på hjemmelavet marcipan af 2 ingredienser, så er det skisme bare om at komme i gang, venner! For marcipan er noget de fleste af os kan lide, men noget de fleste forbinder med meget sukker…
Men ikke denne her!
Her får du nemlig opskriften på blød, lækker marcipan, lavet af blot 2 ingredienser, hvis du ser bort fra vandet der kommer ud af din vandhane 😉 – Vil du’ ha’ opskriften?
Det skal du bruge til en hjemmelavet marcipan-pølle
300 g mandler, smuttede
14 saftige dadler (dem fra æsken du køber i supermarkedet)
1/2 dl kogende vand
Sådan gør du
Smut mandlerne. Det gøres nemmest ved at smide mandlerne i en skål og overhælde dem med spil kogende vand. Efter 5 min. hælder du vandet fra og gentager processen – lad nu mandlerne stå i 15 minutters tid, og nu kan de nemt smuttes, så skrællen kommer af.
Dadlerne udstenes og blandes med mandlerne, og 1/2 dl kogende vand tilføjes. Blend alle ingredienserne. Jeg bruger selv en stavblender, men alm. blender er muligvis endnu nemmere, hvis du stavblender ikke er stærk.
Stil massen i køleskabet, saml den gerne med hænderne til en bold. Når den er afkølet former du massen til en lang pølse, og så skær du bare marcipanen som du plejer. DEN ER MØG GO’!
8 kommentarer til “Hjemmelavet marcipan af 2 ingredienser – sukkerfri”
God formiddag og tak for opskriften 🙂
Det vil jeg prøve at lave, det lyder godt med dadler.
Jeg plejer at komme abrikoser i.
En smuk søndag ønskes 🙂
Det er en fantastisk opskrift, jeg lavede påskeæg ud af den
Uhmmmm siger jeg bare
Ej hvor er det dejligt at høre <3
Måske figner i stedet for dadler.
Eller
Mandler, sukrin gold og vand.
Glædelig jul
Hej
Jeg har tænkt meget over alle de smukke mandel skaller jeg har som jeg tørre og gemmer ?
Hvad kan vi bruge dem til, har du et bud?
Knus Thea