May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

SÆRTILBUD: 6-ugers online kostvejledning inkl. kostplaner for 999 kr!

Vil du smide nogle kilo inden sommeren? Så se her!

Der er mange der spiser efter mine populære basiskostplaner, som fås fra 1300 – 1700 kcal. Basiskostplanerne er nemme at overskue og kan sagtens bruges af både folk med cøliaki, mælkeallergikere, vegetarer mm., da der hører flere byttelister med, således at maden er varieret og dagene ikke bliver ens. Basiskostplanerne kan du læse mere om HER.

Jeg sælger ikke længere blot én kostplan, men 3 samlet til en pris a’ 650 kr. inkl. guideline, byttelister til de 3 kostplaner, mellemmåltidsbyttelister på 100 kcal, måltidsforslag og min e-bog “Kager – hver dag”, der indeholder 20 opskrifter på sunde kager, du kan spise dagligt med god samvittighed – også under dit vægttab!

NU MED ONLINE VEJLEDNING I 6 UGER

Som noget nyt kan du også blive holdt i hånden under dit vægttab, når du køber dine basiskostplaner. Jeg tilbyder nemlig online vejledning hver uge over mail, tirsdag eller onsdag, i forbindelse med basiskostplanerne. Dvs. at du en gang i ugen skriver de spørgsmål du må have i forbindelse med basiskostplanerne, og jeg svarer dig – samt du oplyser din vægt til mig, således at du fastholdes og motiveres i dit vægttab. Det er hvad jeg ser der virker for folk.

SÆRTILBUD TIL OG MED TORSDAG D. 4. APRIL

LIGE nu, t.o.m. torsdag d. 4. april, kører jeg et SÆRTILBUD, hvor du kan få 3 basiskostplaner til dit BMR/hvilestofskifte (du sender mig blot din alder og vægt på mail: mayskostvejledning@gmail.com, så udregner jeg hvilke planer du skal have for at nå de rigtige mængder næringsstoffer) inkl. guideline, bytteliste, e-kagebog mm. PLUS 6 ugers online vejledning over mail for kun 999 kr! Herefter vil prisen være 1499 kr.

Så vil du gerne i gang med dit vægttab NU – og have støtte og vejledning undervejs, så send mig en mail på mayskostvejledning@gmail.com med det samme – og inden torsdag, hvis du skal have klør i tilbuddet 😉

Glæder mig til at høre fra jer, og hjælpe jer med vægttabet – uanset om det er 5, 30, eller flere kilo du ønsker at smide, så vil jeg meget gerne hjælpe dig 🙂

Ps: Basisplanerne findes pt kun på 1300, 1400, 1500, 1600 og 1700 kalorier.

Følg gerne med på Instagram sydhavnenskostvejledning HER, hvor jeg inspirerer med sund mad og fortæller om nogle af mine kunder i forløb.

Kærligst May

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Fra bymødre til forstadsfruer

 Line og Louise er gode veninder, tilbage fra pædagogstudiet. De er også familiemødre til hver deres to piger. Sammen med deres børn og mænd har

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top