May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Bæredygtig hudpleje på budget

Matas striber
Annonce for Matas

For mig handler sundhed ikke kun om kost og motion. En sund krop handler for mig fx også om hvordan vi renser og plejer vores hud – hvilke produkter vi tilfører huden.

Jeg lider selv af irriteret og tør hud, som mange andre danskere gør. Særligt i de mørkere måneder, hvor her er koldt og vådt, og huden nemt udtørrer. Tidligere har jeg opgivet håb om at finde nogle hudplejeprodukter der var gode for min problem-hud, der resulterede i at jeg slog meget ud som barn. Hvis jeg rev mig i ansigtet bulede min hud enormt ud. Jeg så helt farlig ud – oven i at den altid var knastør.

Jeg har seriøst prøvet AL hudpleje der findes. Fra det stinkedyre til det billige. For jeg har været desperat for at finde noget der virkede på min meget sensitive hud. Derfor gør det mig også meget glad, at jeg har fundet ud af at god hudpleje ikke behøver at koste en krig. Jeg kan oven i købet få den bæredygtig og miljøvenlig, hvilket jeg går meget op i – til en super skarp pris i Matas. Miljø og bæredygtighed er noget jeg synes vi alle har et ansvar for at tænke på.

Jeg har flere gange købt vanvittig dyre cremer. Men jeg synes ikke altid de har gjort hvad de lovede. Men et mærke jeg altid er vendt tilbage til fordi jeg ved hvad jeg får for pengene, og som jeg altid har råd til, er Matas’ Striber. Jeg har fx brugt deres (mande)anti-persperant i et par år, fordi den er super effektiv. Nu har de lanceret et nyt nordisk (og meget flot!) design af de klassiske Matas’ Striber som – ligesom de altid har været – er budgetvenlige og har fokus på miljø og bæredygtighed.

Jeg er vokset op i en villa på grænsen mellem Hvidovre og Valby, med postnummer i Rødovre. Vi boede tæt på Hvidovre Centret, og her lå vores lokale Matas, hvor man kan få alt indenfor helse, hudpleje, makeup og hårpleje. Vi har altid haft striberne stående i badet og i toiletskabet. I dag, i Sydhavnshytten, bruger vi dem stadig – under armene, i håret (de har nogle virkelig gode hårkure), ansigtsrens, på huden og til fødderne – prøv deres geniale fodbadesalt og afslut med deres fod og hælkur, mm. Jeg tror der er få danske hjem, hvor der ikke er sneget sig en Stribe eller to ind?! 😉

Matas Mild Striber

Mindre plast og omtanke for miljøet

Emballagen på det nye design af Matas’ Striberne er lavet med omtanke for miljøet – den er nemlig skiftet ud med nye asker og krukker, der reducerer plastmængden med op til 30 %. Matas har faktisk været banebrydende fra midt 90’erne ift. bæredygtighed og miljøomtanke – de har nemlig et retursystem i butikkerne, hvor alle tomme emballager der er købt i Matas kan returneres og genbruges, og dét synes jeg er så sindssygt sejt og giver den bedste mening! Ligeledes er de fleste af Matas’ Striber produceret i Danmark, hvilket minimerer transporten til os – forbrugerne. Det er sådan noget der gør én som mig glad i låget! 🙂

Jeg er i fuld sving med at teste flere af deres Striber som har fået en gevaldig makeover for at se hvordan min meget sensitive og tørre hud reagerer på dem. Jeg tester fx Matas Mild-serien der er uden parfume og lever op til både Den Blå Krans’ og Svanens krav. I serien findes både produkter til normal hud, sensitiv hud og normal/kombineret hud.

Desuden tester jeg den nye serie anti wrinkle +35 (jeg er kommet i dén alder, jeps!). I serien findes ansigtsolie, serum, dag- og natcremer og øjencremer. Alle cremerne er uden parfume og fås til normal hud, tør hud og meget tør hud. Jeg vender selvfølgelig tilbage med resultaterne, når jeg over en periode har fået testet de produkter, der passer bedst til min hud. <3

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top