May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Serier og dokumentarer du skal se i marts!

Serier og dokumentarer du skal se i marts

Det er tid til endnu et indlæg med anbefalinger af noget du skal sluge indenbords, som ikke koster kalorier – altså man er velkommen, hvis man er til det, til at æde imens (det er jo så skide dejligt 😉 ).

Nå, men … hvilke serier – og dokumentarer har jeg set siden sidst (jeg glemte februar!),der er værd at bræge højt om og anbefale i forum? Here it goes:

Riverdale (Netflix)

En ungdomsserie der handler om en ung fyr der er død og en masse mystik, løgne og drama omkring dødsfaldet. Dylan (aka Luke Perry, der netop er afgået ved døden, til enorm manges store sorg – sgu også min (han var min back-up, hvis det ikke gik mellem Martin og jeg 😉 ), spiller far til en af hovedpersonerne. Så der er både nostalgi, eye-candy (til trods for han er en del ældre end i Beverly Hills 90210) og spænding i denne serie.

Fede forhold (Dr.dk)

Dokumentarserie der forløber sig over 6 afsnit. De første fire er rullet over skærmen og her møder vi forskellige store par, der skal tabe sig rigtig mange kilo – begge parter. De fortæller om hvorfor de er blevet så store, vi får et indblik i deres hverdag, og vi følger dem i deres vægttab – som jeg eddermame’ synes de klarer pisse flot! Jeg synes særligt det her program er mega spændende efter jeg selv er uddannet kostvejleder, da det giver et godt indblik i at overvægt ikke kun handler om mad, men i den grad også følelser. Kæmpe respekt til de seje deltagere i programmet. Har I set det endnu? – Ellers løb ind på dr.dk og se den gratis!

Roma (Netflix)

Denne er på min egen to-see liste i marts. Filmen Roma vandt en Oscar for bedste ikke-amerikanske film i år, og det må der være en god grund til – så den skal jeg snart labbe i mig en sen aften med the og poppere!

Filmen er mexikansk (åh, jeg drømmer sådan om en ferie til Mexico!) og handler om instruktørens egen opvækst i en middelklasse i Mexico Citys Roma-kvarter. Filmen handler om klasse og etnicitet og skulle være så rørende og smukt fortællende… jeg glæder mig til at se den selv. Måske i aften? 😉

Bedrag (Dr.dk)

Jeg sluger serien i mig hver søndag på Dr1. Jeg synes simpelthen den er SÅ god og spændende og jeg hader den ikke varer for evigt 😉 I er sikkert allerede med på søndagsserie-bølgen, men hvis ikke, så skynd jer at hoppe ind og se serien gratis online – den er vanvittigt spændende og skuespillet fra især Esben Smed og Maria Rich er knivskarpt!

Mø – for evigt (Dr.dk)

Mø – også bare kaldet Karen er en af Danmarks største stjerner – i hvert fald i udlandet. Hun har lavet musik med Major Lazor og Justin Bieber, rimelig sejt, ik? 😉 Nå, men Karen aka MØ fortæller i denne dokumentar om hvordan hun fra den ene dag til den anden blev en giga stjerne – og nedturen det tog med sig. Hun gik helt ned med flaget psykisk, fik stress og har virkelig kæmpet for at komme op og stå igen. Dokumentaren viser den lidt mørkere side af det mange drømmer om – anerkendelsen og berømmelsen, men samtidigt viser den også fint hvordan hun rejser sig igen – og nu, efter mange år, har udgivet endnu et album og står lidt mere fast på begge ben.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

10 ting om mig

Det kunne garenteret lige så godt handle om dig eller en anden det her, for jeg tror at der er mange andre kvinder der har

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top