May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nemme glutenfri bananpandekager uden sukker

Pandekager i hverdagen – og weekenden… sådan er det herhjemme i Sydhavnshytten. Jeg elsker kager og søde sager, og er ikke hellig, men hvis jeg skal spise kager til hverdag, foretrækker jeg den sundere slags. De her nemme glutenfri bananpandekager uden sukker er i den sundere ende, og smager mega godt. Ungerne synes det samme, og derfor tænkte jeg at jeg ville stikke jer opskriften så I også kan gafle nogen af dem indenbords – de er tilmed ekstrem nemme at kreere.

Jeg har delt flere opskrifter på pandekager – for jeg ELSKER pandekager, og fordi det både er noget der er genialt at spise om morgenen, om eftermiddagen til ungerne, når de kommer hjem. Og som en del af en sundere madpakke, der smager sødt og lækkert.

Det skal du bruge til de glutenfri bananpandekager

2 mellemstore (modne) bananer

3 æg

1 dl glutenfri mel

1 dl glutenfri havregryn

Et nip salt

1 tsk kardemomme

Et skvæt kærnemælk, evt. havremælk

1/2 tsk bagepulver

Sådan gør du

Bland alt sammen med en stavblender. Varm en pande og hæld en lille smule rapsolie på panden. Brug en spsk til at hælde små runde pandekager på panden (1 pandekage – 1 spsk). Flip dem over når de er gyldne, og spis dem straks med lidt (sukkerfri) syltetøj, et tryk Fiber Sirup Gold eller med en klat is – fx denne super nemme chokoladeis, der smager møg godt og er sund 🙂

Følg mig på Instagram sydhavnsmor.dk for mere (kage)inspiration <3

glutenfri bananpandekager

Del på Facebook

1 kommentar til “Nemme glutenfri bananpandekager uden sukker”

  1. Kan man lave en stor portion og så varme dem op efterfølgende (i mikroovn) – eller vil det gå ud over smag/konsistens?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top