Ellos Home
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vores nye soveværelse på budget

I samarbejde med Ellos

Vi er som tidligere nævnt i gang med den store makeover i Sydhavnshytten. Pt ferierer jeg i sommerhus i Tisvildeleje med ungerne, mine forældre, søster og niece, imens Martin (forhåbentlig) knokler for fulde gardiner hjemme i Sydhavnen 😉 Her kan I se vores soveværelse på budget.

Vi bygger nemlig soveværelse på budget i karnappen i stuen, og jeg har gennemtævet nettet for diverse budgetvenlige tekstiler HER og hyggelig, varm og læsevenlig belysning HER. Jeg har glæder mig som en gal til dette projekt skulle tage form, og har siden vi rykkede ind for 5 1/2 år siden, drømt om et soveværelse i karnappen – og nu bliver det virkelighed! Sofus overtager vores soveværelse, så han får lidt flere m2 at boltre sig på med alle sine dinosaurus-figurer.

Det bliver vanvittigt lækkert!

Ellos Home
Gardin Daisy / Sengetæppe Daisy / Sengesæt Juliette / Gardin Daisy / Gardin blåsort hør
Sengetæppe med striber / Sengetæppe Thelma / Badekåbe Siri / Hamam håndklæde / Sengetæppe Joelle


Væglampe Arturo / Pudebetræk Ciara / Lampe Edgar / Bordlampe Zolan / Sengesæt Paula

Læs også Småt men flot – se før- og efterbilleder af vores nye soveværelse

I kan se herover hvilke farver og stil, jeg forestiller mig at vores nye soveværelse have. Jeg har altid været kæmpe fan af Ellos Home og deres tekstiler (se deres store udvalg HER) og belysning (se HER). Martin har bygget en højseng, med plads til opbevaring nedenunder, og vi har fået en smed til at lave en industriel New Yorker-væg af jern med glasruder i. Sådan én har vi i forvejen mellem spisekøkken og vores nuværende soveværelse (se nederste billede), og det er dén ting i vores lejlighed som jeg er aller gladest for.

Det vil være mig en KÆMPE hjælp, hvis I har lyst til at give jeres smag til kende. Og ikke mindst sjovt at vide hvad I synes bedst om, af de ting jeg har udvalgt som muligheder til vores nye soveværelse. I kan finde alt sengetøj, sengetæpper, gardiner, badekåbe, håndklæder mm. HER og lamperne kan I finde HER.

Hvad synes I vil passe godt til vores nye industrielle soveværelse i karnappen, med New Yorker-døre som disse? <3 Jeg glæder mig helt vanvittigt til at vise jer det færdige resultat!

New Yorker væg
Foto taget af Dianna Nilsson til en boligreportage fra vores hjem i Femina

Del på Facebook

7 kommentarer til “Vores nye soveværelse på budget”

 1. Det bliver virkelig pænt. Jeg har altså forelsket mig i det der Paula sengetøj. Nøj hvor er det flot, og der er jo 25% på det i dag. ??

  1. Jeg er også ellevild med Paula-sengesættet. Men jeg synes virkelig der er meget pænt, så har svært ved at beslutte mig helt for farvekombinationen da jeg gerne vil have matchende gardiner og sengetæppe, tænker jeg 😉 Vi har lige rykket helt om i den del af stuen i dag, der hvor vi skal have stue – vi har jo choppet en del af den af til soveværelse og jeg kan slet ikke vente på at se resultatet når jerndørene kommer op i slutningen af måneden, det bliver simpelthen den sejeste lejlighed 😉

 2. Rikke Louise

  Wow nogle lækre produkter du har valgt. Jeg synes også det multifarvede sengetøj er meget smukt, og så det ikke engang koster særligt meget? Elsker også Ellos. Den der pude er virkelig også fin og det mørkegrønne sengetæppe er også helt fantastisk. Tak for en god blog <3

 3. Susanne Christensen

  Jeg er vild med farver, men er svært at vælge, da jeg syntes det skal hænge sammen med stuens farver. Det er så fedt at være i den proces du er i nu

 4. Hej May 🙂
  sikke en lækker blog! må jeg spørge hvad i endte med at give for jeres new yorker væg/dørparti? det er super fedt og lige præcis sådan et jeg leder efter.

  1. Tak for søde ord, det var delvist os selv der lavede og en smed, som jeg desværre ikke har oplysninger på, det er længe siden. Men du skal høre dig ad med en smed – det er dem der laver den slags 🙂

  2. jeg var hurtig til at læse, men vores pris kan slet ikke sammenlignes med den originale da vi gjorde meget selv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

Hjemme hos Shane Brox

Shane er født i Canada, men er halvt norsk og halvt dansk. Like me. Måske derfor jeg følte mig så fandens godt tilpas, da jeg

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top