Jeg delte et billede af de her nemme havregryncookies med chokolade (mel- og sukkerfri) i en story på min og blev bombarderet med spørgsmålet om jeg ikke ville dele opskriften herinde – og JO, selvfølgelig vil jeg det <3
Jeg er selv helt tosset med bagværk der er NEMT – jeg er til gengæld ekstremt lad når det gælder alt der kræver mere end nogle få ingredienser og en blender. For så står jeg af. Alle de flotte kager der ser svære ud, dem hopper jeg ikke ud i 😉
Det skal du bruge til de nemme havregryncookies med chokolade (mel- og sukkerfri)
1 æg
1 dl (glutenfri*) havregryn
20 g smør
1 tsk vanillepulver
1/2 tsk natron
Et nip salt
2 spsk Sukrin Gold
10 g mørk (sukkerfri*) chokolade, hakket
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 C.
Hak chokoladen. Bland alt sammen til en dej.
Lav 3 store eller 6 små cookies af blandingen og bag I ovnen I 10-12 min. Tag dem ud af ovnen og læg dem på en rist og lad dem køle helt af. Kan opbevares i køleren, men smager bedst frisk.
Tip: Lav større portion og frys evt. nogle ned.
*Eget valg om du bruger glutenfri og sukkerfri.
4 kommentarer til “Nemme havregryncookies med chokolade (mel- og sukkerfri)”
Hvor meget sukker skal jeg bruge istedet for 2 spsk sødemiddel
Samme mængde sukker 🙂
Hej.
Dine cookies ser SÅ lækre ud. Jeg blev for fristet, da jeg så dit opslag i går, så forsøgte at lave dem, men de var dels ret bitre og lidt “gummiagtige”… hvad kan der være gået galt (fulgte opskriften og brugte sukrin gold)… og bliver dine cookies lidt sprøde?
Og ellers tak for dine fine blogindlæg, det er som altid dejlig inspiration. God dag ?
Mine blev også mærkelige. Mine blev bløde og meget mørke, så turde ikke give dem længere i ovnen. Men både jeg og ungerne synes de var kedelige i smagen. Var ellers vild med ideen for de ville være gode til madpakken