May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nemme havregryncookies med chokolade (mel- og sukkerfri)

Cookies med havregryn og chokolade - mel- og sukkerfri.

Jeg delte et billede af de her nemme havregryncookies med chokolade (mel- og sukkerfri) i en story på min og blev bombarderet med spørgsmålet om jeg ikke ville dele opskriften herinde – og JO, selvfølgelig vil jeg det <3

Jeg er selv helt tosset med bagværk der er NEMT – jeg er til gengæld ekstremt lad når det gælder alt der kræver mere end nogle få ingredienser og en blender. For så står jeg af. Alle de flotte kager der ser svære ud, dem hopper jeg ikke ud i 😉

Det skal du bruge til de nemme havregryncookies med chokolade (mel- og sukkerfri)

1 æg

1 dl (glutenfri*) havregryn

20 g smør

1 tsk vanillepulver

1/2 tsk natron

Et nip salt

2 spsk Sukrin Gold

10 g mørk (sukkerfri*) chokolade, hakket

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 C.

Hak chokoladen. Bland alt sammen til en dej.

Lav 3 store eller 6 små cookies af blandingen og bag I ovnen I 10-12 min. Tag dem ud af ovnen og læg dem på en rist og lad dem køle helt af. Kan opbevares i køleren, men smager bedst frisk.

Tip: Lav større portion og frys evt. nogle ned.

*Eget valg om du bruger glutenfri og sukkerfri.

Find flere (mel- og sukkerfri) opskrifter HER

Følg mig på Instagram for mere (kage) inspiration HER 🙂

Del på Facebook

4 kommentarer til “Nemme havregryncookies med chokolade (mel- og sukkerfri)”

  1. Hej.
    Dine cookies ser SÅ lækre ud. Jeg blev for fristet, da jeg så dit opslag i går, så forsøgte at lave dem, men de var dels ret bitre og lidt “gummiagtige”… hvad kan der være gået galt (fulgte opskriften og brugte sukrin gold)… og bliver dine cookies lidt sprøde?

    Og ellers tak for dine fine blogindlæg, det er som altid dejlig inspiration. God dag ?

    1. Mine blev også mærkelige. Mine blev bløde og meget mørke, så turde ikke give dem længere i ovnen. Men både jeg og ungerne synes de var kedelige i smagen. Var ellers vild med ideen for de ville være gode til madpakken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top